|
|
- sodoben in kankisi olduğundan kılladığım yazarımız. tüm yazarları sevdiğimiz gibi "onuda seviyoruz".
(bkz: @2309517)
- (bkz: böyle bir yazar aslında yok)
- gittiğine üzülmeyeceğim bir yazardı kendisi.
- arkasından kezzap dökerek uğurladığım beşinci nesil uçmuş yazar.giderayak "demokrasi" ve "kardeşlik" kavramlarının da içini boşaltmıştır sağolsun.
- o ve onun gibilerin neyi nasıl düşündüklerini açığa vurması bakımından yararlı bir provake,densizlik,
kendini bilmezlik örneği idi..insan gelir gelmez bu kadar belli etmez ki kendini..bu ne kendini gösterme açlığıdır..
- farklı seslere tahammülsüzlerce, gitmesine üzülmemiş hatta arkasından tef çalıp oynayacak bir sözlük güruhunun olduğu uçmuş beşinci nesil yazarlarımızdan.
durum kendini göstermeden çok, buradaki her yazarın yaptığı gibi düşüncelerini açıklama özgürlüğüydü. bu özgürlüğünü kullanırken yaptıkları hatalar sonucu uçmuş olması onun düşüncelerini söylemesine ahlar vahlar edilmesini gerektirmemektedir.
- üzülmedim gitmesine ve bunun sebebi kesinlikle düşüncelerini açıklamasına tahammülsüzlük değil. düşüncelerini açıklarken kötü niyetli olduğunu düşünmemdi. hala da aynı şeyi düşünüyorum.
hatırlatmak isterim ki kendisi kürtler eğer isterse eyalet sistemine geçelim, isterlerse ayrı devlet kuralım yazmıştır.
ve ülkeyi bölelim diyen herkes için aynı şeyleri hissederim ben, hiç kimse kusura bakmasın güle güle gitsin de demeyeceğim arkasından!!!!
|