dolmayı, pilavı, makarnayı, patatesi hatta ıspanağı bile yoğurtla karıştırmadan ye diyor bunlar.manyak mısınız lan beyler bayanlar.ne tadı kalır.tuzu zaten yok attırmıyorsunuz.hadi şunu sineye çektik; et-pilav makarna, et-patates, karpuz-peynir, ekmek-çorba ikilileri kati surette bir arada yenmiyecekler bir nevi
on emir.karbonhidratla proteini ayırın deyolar.ateşle barutmuş da yan yana gelmezmiş de.oysa mis gibi de geliyor.siz de evde yiyosunuz kolpa diyetisyenler.bunu
taylan kümeli'nin vücudunun arka bölgesinden rahatça anlıyoruz mesela.bir de sabahları petek dinçöz tipi programlara çıkan pilates topu büyüklüğünde göbeği olan diyetisyen amcadan.afedersiniz de ne istiyorsunuz ki yoğurdumdan.ben yoğurtsuz yemek yiyemem.hem yararlı diyorsunuz hem de tek başına tüketin pehh.çünkü neymiş galeta ile bile yesen gene karbonhidrat ile protein yan yana geliyormuş al işte o da olmuyor.bu mantıktan peynir-ekmek ikilisini de beraber yemememiz gerektiği ortaya çıkıyor.ya bi gidin ilerde bayılın iskeletorcular.armut da fruktoz oranı yüksek, muz tam bi potasyum deposu ama bir muzda 100 kalori var, üzüm de keza şekerli, incir de üzümden aşağı kalmıyor.peki ya yeşil elma ? yarım yiyin yoksa 2 dilim ekmek değerinde.iki dilim ekmek de sizin yarım saat koşu bandına çıkmanız demek.e hani herşey yeniliyordu azar azar 6-8 öğün.onun doğru olmadığını tespit ettik artık 4 öğün.haydaaa.e peki ceviz fındık yicektik.ceviz beyine benziyodu, fındık zihni açardı.ceviz bir tane 2 tane yerseniz kilo aldırıyor.fındık da 5 tane.hee şimdi ben kuruyemişçiden taneyle alıcam yani.hayır sonra bunları yiyince bir öğün oluyor.ne yedin öğlen 5 fındık 1 ceviz.oh oh afiyet olsun.benim diyetisyen 4 fındığa kadar çıkıyor.ya beyninizimi yediniz ya ! sonra yarım yağlı yoğurt ve süt yiyeceğim diye sevinirken acı bir haber.artık yağsız süt ve yoğurt dönemine geçilmiş formunu korumak için.tatlı zaten yok deyorlar.sabah bir çay kaşığı bal mı ? sadaka mı veriyosun.dişinin kovuğuna yetmez ki.light ekmeğine sürüceksin onu da onun da içini çıkar kenarlarını ye.çayına da şeker atma tatlandırıcı serbest ama gün içinde 1-2 tane çok değil.uzun lafın kısası; sağlıklı bir yaşam istiyorsanız -hem ruh hem beden- beslenme ve diyet uzmanına gidin gitmeyin demiyorum ama hobi olarak.