görseller
beslenir ki bu 

belki ilginizi çeker
  1. · burası benim evimmiş meğersem
  2. · fırat
  3. · d oh
  4. · burası benim sözlüğümmüş meğersem
  5. · ilk kez vajina gören erkek
  6. · ayak serçe parmağı
  7. · sözlük yazarlarının kehanetleri
  8. · kırmızı sütyenli kız
  9. · ki ile biten cümlelerin genelde kızlara ait olması
  10. · kocaman adam olup kinder surprise yemek
gündem
  1. · kurban bayramı vahşeti
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  4. · 2012
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · aşk
  9. · paralel evrende olup bitenler

beslenir ki bu  

1. muhteşem velet fırat'ın sevgi dolu yaklaşımı.

(görsel: çükün düşer/27155)
    (closer, 21.09.2008 12:12)
  2. söz konusu düşecek çükü olduğunda sevgi ve ilgiyle sarıldığı kediyi kafa üstü fırlatabilecek kapasitedeki fırat'ın en sevilen mottolarından.
    (ceyyar kermit, 07.02.2009 17:37)
  3. (bkz: burası benim evimmiş meğersem)
    (eni, 07.02.2009 17:44)
  4. (bkz: burası benim sözlüğümmüş meğersem)
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 26.02.2009 10:38)
  5. fırat fanı olduğunu düşündüğüm altıncı nesil arı, hoş gelişler ola!
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.07.2009 01:49)
  6. (bkz: @3462951)
    (xanobachewsky, 08.07.2009 02:30)
  7. kendisiyle ortak arkadaşlarımızın da katıldığı bir msn konferansında tanıştığım, 1 ay sonra yine arkadaşlarımla beraber buluştuğumuzda yüzünü gördüğüm kişi.
    bu yazar zamanında bana görür görmez evlenme teklif etmişti de ben kabul etmemiştim. bak yazar da oldu şimdi. içten ele geçirmeye çalışıyor sanırım.*
    (abidindino, 10.07.2009 08:56 ~ 10:01)
  8. beni bu sözlüğe döve döve* üye yapıp çaylaklık yaşattıran, hayatımdan bir türlü çıkmayan* yazar...

ayrıca doktor olsam, muayenehaneme asla ve kat a uğramayacak olan yazardır... şöyle ki

ben: buyurun rahatsızlığınız neydi?
    bkb kişisi: kulağımı temizletecektim
    yine ben: soyunun lütfen
    malum şahıs: ..... *
    bahtsız ben: d'oh

ama hepsinden öte
    (bkz: sen benim en kıymetlimsin)*
    (mgun, 03.08.2009 03:34 ~ 04.08.2009 12:04)
  9. bitsin artık bu 2. çaylaklık dönemi diye isyan eden yazar..
    yazar?
    böhühühü!!

çok pis ağlayabilirim sözlük.

edit : lalalala yazar oldum kiii!
    (beslenir ki bu, 17.08.2009 11:29 ~ 31.08.2009 17:33)
  10. fırat'ın kuzeni falan olduğunu düşünerek;

(bkz: http://www.facebook.com/...)

hayvanı tutuş falan. tam bir fırat yahu.
    (koalamsı, 20.08.2009 10:28)
  11. yurttaki odamızda karıncalara yaptığım muameledir.
    aslında yurtta hayvan beslemek yurt yönetmeliğinin 13. maddesinde de belirtildiği üzere yasak: ''evcil dahi olsa yurtta hayvan beslemek yasaktır.'' (türkçe meali: anakonda beslemeniz zaten yasak, ancak kediye de müsama gösteremiyoruz kusura bakmayın.)
    ancak karıncaların yuvasının 30'lu senelerde inşa edilmiş eski binamızın hangi sıva katmanının içinde saklı olduğunu tam bilinmemesinden ötürü onları iyi saklayabiliyorum. onların varlığını ilk kez 2. sınıfta keşfettim, 2 senedir benimle yaşıyorlar. ilk başta banyoda sabun artıklarını bile yiyorlardı ancak daha sonra onlara acıyıp, (biraz da sabunla beslenerek dev organizmalara dönüşmelerinden korktuğumdan, ama biraz) küçük mutfağımıza onlara ufalanmış corn flakes, meyve kabuğu gibi besinler bırakmaya başladım. o gün bugündür çok nazikçe bırakılan artıkları işgal ederler bir saatliğine, karınları doyduktan sonra da mutfağı terk ederler, zekası sürüsüne göre nispeten düşük ve etrafta deli dana gibi dolanan birkaç tanesini ben kovalarım, sonra bulaşıkları yıkarım ve bir günü daha böyle kurtarmış oluruz.
    onların evcil karıncalar olduğunu nasıl mı kanıtlayabilirim? normalde bir yiyecek artığına hiçbir canlı 10 dk içinde üşüşmez, ancak ben onlara yiyeceklerini verdiğimde takiben 10-15 dk içinde beslenmeye başlayım bir iki saate işlerini bitirmiş oluyorlar.
    umarım yokluğumda yeniden sabunla beslenmeye başlamazlar. eğer başlarlar da dev karıncalara dönüşürlerse, uzlaşma için insanlığın elindeki tek koz ben olabilirim. bu çok ağır bir yük.
    (madeleine akaino, 21.08.2009 15:52 ~ 15:52)
  12. doğumgunü kutlanılası yazar... zorla kutlattırdığı falan söyleniyor orada burada; n'alaka kardeşim...*

(bkz: kafama davaynan vurdu)
    (mgun, 11.09.2009 12:12)
  13. doğumgünü * fırtına olacak, çok yağmur yağacak gibi dedikodular yüzünden verilecek olan partinin iptal olmasıyla tamamlanmış yazar kişisi.
    beklenen sel felaketi * 3-5 damla yağmurla sonuçlanmış ve boşuna iptal edilen bir parti kursaklarda kalmıştır.
    doğumgününü daha sonra dibin dibine vurarak tekrar kutlayacağız. tekilalar yudum yudum kayacak boğazlardan...
    nice yıllara buradan...
    (abidindino, 12.09.2009 17:26)
  14. (bkz: yenirsin ki sen)
    (kafamı kırmaz mısın, 12.09.2009 17:29)
  15. (bkz: al evde besle)
    (leblebi tozu, 12.09.2009 17:34)
  16. geçen haftanın en beğenilen girilerinde 15. olduğunu görünce aklı çıkan yazar.
    (beslenir ki bu, 01.11.2009 13:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil