|
|
- hayko cepkin'in tanışma bitti albümünde ön plana çıkan şarkılardan biri.
altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi
belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini
bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini
belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
- ilk yazıldığında;
6 üstü
5 metreydi
4 lerinin
1 2 mi (1 2 mi için olahabeoy'a teşekkürler)
olarak ortaya çıktığına inandığım şarkı, yoksa bu kadar uymazdı.
- (bkz: deli kasap)
(camel, 14.07.2007 00:14)
- hayko cepkin 2. klibi bu parçaya çekti. bugün yarın çıkacak.
- hayko cepkin'in son klibini çektiği tanışma bittialbümüne ait şarkısı.
klibi izlemek için; http://www.youtube.com/...
- hayko cepkin'in tanışma bitti albümündeki sıkı tutun ile birlikte en iyi parçası. ayrıca diğer parçaları da mükemmel.
- hayko nun son albümündeki en gaz şarkılarından biri.
altı üstü beş metreydi dertlerinin birikimii..hoppaaa.....
- son derece kaliteli ve uluslarası standartların üstünü zorlayacak kadar güzel bir şarkı.
nasıl hissediyorsa öyle söyleyen, kimseye benzemeyecek - kimsenin de benzeyemeyeceği kadar kendine özgün, şarkılarının tamamında samimi olan biri hayko cepkin.
dandik bir dondurma markasının şöyle bir sloganı vardı. "bir dilim asla yetmez" bu şarkı da ilk kez dinlenildiği andan itibaren bir kere bir kere bir kere.... daha dinlenecektir. bir dinlemelik asla yetmez.
ilk kasetle birlikte tanışma bitti, evet. bu kasetle anlamak zamanı. bir sonraki kasetinde özümseyeceğiz onu. daha sonra kanıksayacağız. ve bu böyle her seferinde daha güzel ve kaliteye doğru ilerleyecek biliyoruz. bu güveni şimdiden bize verdin.
yüreğine, diline sağlık...
- son zamanlarda yapılmış en kaliteli efektlere sahip şarkı.hayko'da acayip söylemiştir,coşmuştur-coşturmuştur,ardarda 1000 kere dinlesek yine azdır yine azdır...
- kaliteli hayko cepkin parçası, dinle dinle yeni tadlar buluyor insan.
- okuduğum bölüm itibariyle bu fiili her duyduğumda işkence gibi geçen mikrobiyolojidersleri geliyor aklıma,katı atıkların bertaraf edilmesi,yok bakterilerin mantarların bertaraf etmedeki önemi cartları curtları hoca değişti de kurtulduk anasını satiimm,iyiydi hoştu buna diyecek lafım yok emme okulun yıklıma sebebi olacaktı bana yaptırdıkları sebebiyle nese o da kurtuldu biz de ...
- hayko cepkin in klibinde kendini iyice maymun ettiği şarkı. hayır severdik seni hayko ne o öyle file çorap bozması şeyler. hayko nun en kısa zamanda silkinip ilk albüm tadında şeyler yapması gerek bence. son albümü olmamış bağıracak yer aramaktan öteye gidememiş işte. yalnız kalsın şarkısını bunlardan ayrı tutuyorum o çok iyi olmuş ama diğerleri..yo yo arkadaşım sen bu değilsin.
- hayko cepkin in ilk albümünün anadolu ezgili(!) sound'uyla, yeni albümünün hard(!) sound'unun ortak paydada buluştuğu şarkı.
(bkz: ne dedim ben şimdi)
- hayko cepkin'in rock'n coke 2007'de açılışı yaptığı şarkıdır.
- ileride et tesisleri açtığımda koyacağım isimdir.
- pogo yapmaya acaip müsait hayko cepkin şarkısı. her nedense klibinde haka dansı tercih edilmiş.
- beni gaza getiren şarkılarda üst sıralardan yer edinmiş şarkıdır. hayko cepkini niye sevmemişim ilk zamanlar diye hayıflanıyorum . zira konserine gittiğimde (koçfest) hiç dinlememiş yerime oturmuştum.
(bkz: bu şarkı kulağımdan kaçmış olmalı)
(bkz: kulaktan kaçmak)
- ölümden bahseden, eğlenceli, hoplatıp zıplatan, kaliteli bir hayko şarkısı.
- sondaki çığırışlarla falan hayko nun doğru yolda olduğunu gösteriyor. ilk zamanlardaki şarkılarıda iyiydi ama bu apayrı bu yolda gitsin hayko.
|