görseller
berrak tüzünataçberrak tüzünataç
berrak tüzünataçberrak tüzünataç
belki ilginizi çeker
  1. · nejat işler
  2. · bu kalp seni unutur mu
  3. · merhaba ben karşı komşunuz merve
  4. · sosyeteden beyaz ekrana
  5. · iyi gideri var
  6. · texas hold em poker
  7. · 100 türk büyüğü
  8. · meltem cumbul
  9. · ata bindin mi
  10. · brook shields
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · aşk ı memnu
  3. · yılmaz özdil
  4. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · zongul ducks
  7. · erkekte ses tonu
  8. · 2007 cumhurbaşkanlığı seçimleri
  9. · laiklik dinsizliğin garantisidir

berrak tüzünataç  

sayfa  / 3
  1. koç lisesi mezunu,istanbul üniversitesi ingilizce işletme okumakta olan,number one tv'de haber spikerliği yapan taş hatun.siyah saç,mavi göz ikilisini muhteşem biçimde barındırıyor.yılmaz erdoğan'ın filmi organize işler'de de oynamış.orda burda dergide görseniz kesin yabancı sanacağınız bir tipi var.3 senelik bir ilişkisi de varmış.ne hikmetse bu kızı keşfettiklerini söyleyen elele dergisinin elimdeki tek sayısının kapağında bu kız var.teee o zaman bayılmıştım kendisine.
    zeynel abidin ağgül bu kızın arkadaşı olan ünlü bir modelin resimlerini çekerken,model kıyafet değiştirmeye gidince kendisini görüp 'gel bu arada senin de birkaç resmini çekelim' der.çektiği resimleri bilgisayarına wallpaper yapar.bir gün orda bulunan elele dergisi yayın yönetmeni bu resmi görür ve ünlü biri diye mi sorar.ağgül ise 'hayır ünlü değil ama ünlü olacak' der ve berrak tüzünataç'ı elele'ye kapak yaparlar.
    (bettyboop, 14.09.2005 00:58)
  2. (bkz: 100 türk büyüğü)
    (marooned, 14.09.2005 01:01)
  3. hatta bu hanım kızımız kendinden yaşça büyük (10 yaş büyük erkek arkadaşı var) erkeklerden hoşlanıyormuş.hiç şansım yok yani. adriana lima'ya benzetmiştim ilk gördüğümde ben. çok güzel. pek güzel.
    (berem, 17.12.2005 04:06)
  4. "bodrum fuga'nın sahibi volkan büyükhanlı'nın 19 yaşındaki sevgilisi berrak tüzünataç, elele dergisine kapak oldu. daha önce serdar ortaç'ın "canıma minnet" adlı şarkısına çektiği klipte de hatır için kamera karşısına geçen berrak; cidden süper bir iş çıkarmış. ajanslardan mankenlik yapması için sürekli teklif alan berrak, şimdiye kadar tüm teklifleri geri çevirmişti. ancak elele dergisini gören ajans sahipleri, berrak'ın peşini artık hiç bırakmazlar gibi geliyor. bu arada berrak, elele'ye poz vererek hayatının en büyük çılgınlığını yaptığını söylüyor. "

evet gazeteden arakladım.*
    (famenoth, 07.01.2006 19:55)
  5. türkiye'nin en güzel mankeni..(bkz: kime göre neye göre)
    (ace of spades, 12.09.2006 16:09)
  6. her ne kadar okan bayülgen'le olan birlikteliği sebebiyle beni kıskançlıklara gark ettirse de, gisele bündchen'e olan benzerliğini ve haliyle de güzelliğini yadsıyamayacağım, lakin ne işle uğraştığını veya uğraşmak istediğini bir türlü anlayamamış olduğum hatun.
    (minik elma, 01.01.2007 20:14 ~ 20:14)
  7. soyadı sürekli karıştırılan hatun
    (bkz: ataç mıydı ağaç mıydı)
    (gladis, 01.01.2007 20:41)
  8. rock n coke 2006 da gözümün önünde vip erkek tuvaletine işemiş, benim bunu görüp kadının suratına kahkahayı basmam üzerine de "ne var ya. alt tarafı işedim yani" deyip yerlere yatmama neden olan hatun. taş gibidir orası ayrı mesele.
    (sapasupim, 02.01.2007 18:45)
  9. okan bayülgen'le beraber olan ve onun torpil inden yararlanan ve daha da yararlanacak olan sevmediğim insan
    (ceyus, 16.02.2007 21:57)
  10. cool tavırlarıyla okan bayülgen'i tavlamıştır kanımca...
    (hypnotica girl, 16.02.2007 22:23)
  11. (bkz: feridun düzağaç)
    abi?
    (iki blok otede, 16.02.2007 22:26)
  12. 1984 doğumlu manken fotomodel vj (yakında şarkıcı da olur)
    (kahnesty, 25.03.2007 20:42)
  13. ne iş yaptığını anlayamadığım, oyuncu desen değil, manken desen değil, bir şekilde herkes bir gün 5 dakikalığına bile olsa ünlü olacak tezinin canlı kanıtlarından, hem doğal bir güzelliği olan, hem de zeki görünen, çıtır.
    (rita, 11.04.2007 17:23 ~ 14.04.2007 13:38)
  14. okan bayülgenin dediğine göre; güzellik falan değilmiş olayı, özgüven'mişşş'...!?
    (violina, 03.05.2007 03:30)
  15. incecik vücuduna rağmen tombik tombik elleri ve ayakları olan şöhret sahibi kişi.

henüz lisedeyken okuduğu okula gittiğimde, aradığım kişinin odasını soracak birilerini bulmaya çalışırken karşıma çıkan güzelliktir. sadece güzelliğiyle değil;

- dört yıldır bu okuldayım, kimin odası nerede, henüz öğrenebilmiş değilim.

diye verdiği enteresan cevabıyla da dikkatimi çekmiş ve şahsıma; " çevresiyle bu kadar alakasız öğrenci mi olur? "şeklinde düşündürtmüştür.

okuldan döndüğümde, aynı okulda okuyan birine;

- bu kesin ünlü olacak, takip et, kehanetinde bulunmuşluğum ve yanılmamışlığım vardır.

aferindir, bravodur.
    (sugibiazizol, 03.05.2007 20:13 ~ 05.05.2007 22:51)
  16. televizyonda birkaç kez gördüğüm ve dinlediğim (sadece izlemediğim) kadarıyla güzelliğinden kaynaklanan "zeki değildir canım" önyargımı ezip, geçmiştir. yalnız okan bayülgen'le arasında henüz bir şeyler yokken makina'ya katıldığı programı hatırlıyorum da, kendisinin resmen nutku tutulmuştu, yüzü kızarmıştı. hatta arkadaşıma direk söylemiştim "bu iş olur" diye. mutluluklar diliyoruz.
    (finch, 16.06.2007 17:02 ~ 17:03)
  17. okan bayülgen'in sevgilisi olmasına rağmen onu taşıyamadığını düşündüğüm,hayranlarından bile onu kıskanan ve onlarla gereksiz laf söyleyen kanaatimce boş insan.

okan bayülgen olduğu sürece bir yerlere gelebilecek(mesela gidip james bondlarla falan röportaj yapabilecek) ama ayrıldıktan sonra piyasadan silinip,unutulup gidecektir.
    (ceyus, 08.07.2007 03:38)
  18. fiziğini ve yüzünü oldukça beğendiğim, mesleğinin ne olduğunu tam olarak anlamadığım taş hatun.
    (prozac, 08.07.2007 14:26)
  19. kendisi şu sıralar okan bayülgen'le beraberdir ve anlaşıldığı kadarıyla bundan da çok memnundur.
    okan bayülgen'in fotoğraf sergisinde kendisiyle, kendi fotoğrafının önünde röportaj yapan televizyoncuya aynen şunları söyledi hanımefendi ''esasında çok ilginç tabi. sevgilimin sergisinde olmak. burada benim fotoğrafımı görüyorum. aslında ben bunu daha önce de görmüştüm. fotoğraf çekilirken de oradaydım.''
    ilginç. fotoğrafı çekilirken oradaymış. işine sadık en azından.
    (pokezat, 17.07.2007 21:37)
  20. feci şekilde merhaba ben karşı komşunuz merve kişisine benzettiğim,çok afedersin at gibi hatun.
    (hepimizzenciyiz, 17.07.2007 21:43)
  21. serdar ortaç' ın canıma minnet adlı şarkısında klip kızı olarak boy göstermiş şahsiyet.
    (dirk pitt, 13.08.2007 03:38)
  22. okan bayülgen ile yollarını 1 ay kadar önce ayırmış ve potansiyel playboyların peşinden koştuğu güzel hatundur.
    (obsess completely, 13.08.2007 04:10)
  23. elveda rumeli dizisinde oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncu.
    (hemoglobin, 04.03.2008 14:10)
  24. işletme fakültesi'nin* erkekler için ne kadar bereketli bir eğitim sahası olduğunu ispatlamıştır.
    (venom, 07.04.2008 20:14)
  25. cihangir'deki evinde, perdeler açık, çıplak şekilde gezdiği, sabahlara kadar her akşam misafir ağırladığı söylenen oyuncu
    (stocky2001, 19.08.2008 14:09)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil