belki ilginizi çeker
  1. · dog man star
  2. · butlerian cihadı
  3. · richard oakes
  4. · johnny marr
  5. · marcus schenkenberg
  6. · 1 mayıs
  7. · the tears
  8. · the libertines
  9. · msn deki gitar parçalayan adam
  10. · suede
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · bilime ders diyen zihniyet
  9. · spermler arasındaki diyaloglar

bernard butler  

1. dog man star'a kadar suede'in, 2005 sonrası ise the tears'ın gitaristliğini yapan agresif britongitarist. bir ara solo takıldıysa da iğrenç şarkılar çıkarmıştır. bir yandan da prodüktörlük yapıp the libertines gibi hayvani gruplar çıkarmıştır. bir ara richard ashcroft tarafından the verve'e girdiyse de uyuşamamışlar, ayrılmıştır; halen de o günlerden gurur duyduğunu söyler. aşmışlığı için (bkz: heroine)
    (comatose, 11.10.2005 21:01)
  2. hatırlayabildiğim kadarıyla rock'n coke 2005 performansında coşmuş abidir. seyirci mal mal bakınca gaza gelmiş, bir spurs oyuncusu gibi şişeleri tekmelemiş, coşmuş, coşturmuştur. bir yandan da ingiltere'nin en yetenekli ama enkode edilmesi en zor gitaristi olarak sıfatlandırılır.
    (bkz: ingiliz)
    (comatose, 19.12.2005 22:34 ~ 22:35)
  3. kırmızı gitarı muhteşemdir.
    (comatose, 21.06.2006 17:32)
  4. bu sefer de sofia talvik ile yaptığı düet sayesinde beyinlere kazınan suede, the tears, mcalmond&butler gitaristi..

şarkı buradan dinlenebilir.
    http://www.last.fm/...'s+just+love

albüm ücretsiz olarak şurdan iniyor.
    http://www.sofiatalvik.com/...
    (ben bilmem beyim bilir, 15.02.2007 08:02)
  5. insan değildir bu adam, müzik kabiliyeti standartların üstündedir kanımca. ayrıca solo albümlerideki sound oasis in ilk zamanlarından esintiler sunmaktadır ve bana göre de bu iyi bir şeydir.
    (joeninmemeucu, 21.10.2008 19:31 ~ 19:32)
  6. allah değilse bile peygamberdir. ulan şu adam olmak için nelerimi vermezdim be.
    (albiceleste, 19.10.2009 22:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil