|
|
- cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde (az önce) "böbrek nakli var, kalp nakli var ama beyin nakli yok." diyerek beni benden alan karizmatik sesli chp milletvekili.
- bir dönem çok popüler olmayı beceren ama şu aralar sesinin fazla çıkmadığı hem sanatçı hem milletvekili.bir benzeri için (bkz: kenan evren)
gerçi paşam milletvekili değildi ama olsun..
- hörül hörül bir sesinin olmasından başka hiçbir özelliği olmayan berbat oyuncu, saçma siyasetçi.
- "hoşçakal yarın" isimli sinema filminde deniz gezmiş'i canlandırmıştır. ancak izleyenler tarafından beğenilmeyen bir performans sergilemiştir.
- özlem siyasette yeni de bahsi geçen özlem, akp hakkında konuşurken kameranın kendine zoomladığı anda gösterdiği 'seni siklemiyorum' mimiğine bayıldığım şahsiyet.
- ülkemin tatlı su solcuları şeklinde bir anketimsi başlık altında adı bakınıza yazılacak ilk şahsiyetlerdendir kendisi. katıldığı 11.07.07 tarihli sunuculuğunu okan bayülgen'in yaptığı bu sizi ilgilendiriyor programında sırf laf sokma uğruna konuya alakasız dikey dalışları, mualefet olayımda ne olursam olayım stratejisini benimseyerek ilgili ilgisiz konuları tartışmaya sokarak konun dağılmasında baş rol alarak beni ifrit etmiş sinema sanatcılığından bozma çakma siyasetcimiz.
- özlem siyasette yeni tartışma öncesi afallamış ve bir an sayın özlem hanımın* tarafında bulunup olayı kavrayınca okan beyin tarafına atlamış şahıstır.
- (bkz: 14648)
- eski oyuncudur 98 yılında hoşçakal yarın adlı flimde deniz gezmişi canlandırmıştır şuandada yeni dönem için chp istanbul 1. bölge millet vekili adayıdır
(nigthmare, 19.07.2007 00:28 ~ 20.07.2007 13:33)
|