|
|
- italyan dj bozması adam.
(bkz. satisfaction)
- (bkz. satisfaction)
(bkz. able to love)
- california dreamin'e de el atmıs dj.
- bu yıl gittiğiniz her mekanda mutlaka remixlerinin çalındığına şahit olacağınız şahıstır. özellikle california dreamin' remix'i günümüzün clublarının vazgeçilmezi olmuştur.
- bir çok parçanın remix ve looplarından sorumlu italyan dj
- 14 mayıs 2005'de parkorman'ı dansçılarıyla sallayacak olan dj.
- mix manyağı dj.
eski şarkıları el atmışlığıyla ünlüdür.
- yanlış duymadıysam 19 ağustosta tekrar gelicekmiş türkiyeye
- http://www.bennybenassi.com
(pablo, 06.10.2005 15:18)
- parçalarında sürekli aynı loop ve riffleri kullanmasına rağmen güzel müzik yapan dj, kimileri tarafından bakkal benassi olarakda bilinir.
(bkz: inside of me)
(bkz: love is gonna save us)
(bkz: no matter what you do)(cursed, 06.10.2005 17:08 ~ 17:08)
- (bkz: benny benassi stili şarki yaratma rehberi)
- dünya'nın en iyi 20 dj'i arasında gösterilmektedir. 2007 şubat'ındaki dj listesinde 15. sıradaydı. 2003 yılında çıkardığı hypnotica albümü, çoğu kimse tarafından en iyi albümü olarak kabul edilmektedir.
- bir çok cep telefonuna melodi olmuş dj.manavdan berbere ,berberden öğrenciye yayılmış yurduma kendisi.
- techno müzik denilince aklıma ilk gelen isim. satisfaction adlı parçasının klibi de pek başarılı idi hani.
- patlangoç şeysi adam. cep telefonlarının en sevdiği dj. yetenekli değildir. üretken hiç değildir.
- müthiş derecede üretken, müziğin mezur ayarları ile sevişen producer/dj. yılmaz bir trance aşığı olan ben, house ve türevlerinden pek hazzetmesemde bu adamın büyüklüğünü kesinlikle love is gonna save us parçasıyla biliyorum, bu bilgiyi dhany * nin vocalleriyle gönlümüzde taht kuran hit my heart adlı çalışmasıyla pekiştiyorum ve son olarak change style ve illusion ile çikolata sosuyla servise sunuyorum. benny benassi, satisfaction dan ibaret değildir, bu böyle biline.
- 12 nisan'da ankara saklıkent'te ekürisi dhany ile birlikte sahneye çıkacak süper dj.
- kardeşi alle benassi ile ortaklaşa yaptığı işler çok daha başarılıdır.
(bkz: make me feel)
(bkz: light)
(bkz: illusion)
(bkz: hit my heart)
(bkz: run to me)
|