mütevazı,kişilikli,sadece işini yapan ve en iyi şekilde yapan,oyun sonunda alkış kısmında adeta izleyiciden utanan, siz de mi buradaydınız, gördünüz mü oynuyorduk biz tavrıyla başını öne eğerek alkışları kabul eden, çıkışta rahatlıkla gidip konuşabileceğiniz, söylediklerinize alışılmış oyuncu ukelalıklarının yerine haddi olmayan bir işe kalkışıp yakalanmış biri gibi mahcupça cevap veren çok yetenekli oyuncu.
sesi gerçekten çok duru ve karakterleri öyle bir taşıyor ki..reşat nuri güntekin'in yaprak dökümü'nde nerdeyse tiyatroda olduğumu unutup sahneye çıkıp alnından öpücektim.
süper baba'nın elif'i... o gün çocuk olan kuşaktan bugüne kalan entel imajlı gençkızların bir çoğunun alt benliğinde elif karakteri yatar.*hatta hala aramızda ortaköy'de takı tezgahı açma hayalleri olan versiyonları dolaşıyor olabilir! zira, entel imajı, asi karakteri ve güzelliğiyle elif* bir dönemin idolü olmayı başarmış bir karakterdir. hey gidi günler...
her şeyden önce muhteşem oyuncu. tıfıl halimle hayran hayran izlerdim "elif"i, hala öyle izliyorum. bir de şapkadan babam çıktı var tabi benim için. duruşu, gülüşü, bakışları... bir insan bu kadar mı etkileyici olur. kendisi gibi harika bir oyuncu olan bülent emin yarar ile evli, bir de kızları var ada diye, ben çocuktum hamileydi, şimdi heralde 10 yaşlarındadır kızı
yaprak dökümü'nün istanbul şehir tiyatrolarında sahnelendiği günlerde "fikret" karakteriyle izleyici karşısına çıkan ve her türlü alkışı çokça hak eden güzel, başarılı ve gerçekten de mütevazı oyuncu kişilik. gerçekten de oyun sonrası yanına giderseniz size tevazudan ve kibarlıktan oluşan cümleler kurar, dünyada böyle oyuncular da mı varmış diye düşünmenize neden olur.
o kadar doğal ve zarif bir yapısı var ki, hayran olmamak elde değil. bir resim sergisinde karşılaşmıştık, herkesle o kadar güler yüzlü ve içten muhabbet ediyordu ki, oturduğum yerden gözünün içine bakıyordum bana da laf atsın diye. ki attı, mutluluktan uçmuştum.
ortalığın mankenden carttan curttan oyuncu dolduğu ülkemizde, kalitesiyle bu kadar kendini belli eder bir insan. hem çok güzel.
yaprak dökümüyle kariyerinin zirvesine çıkmış oyuncu.mimikleriyle,bakışlarıyla,inandırıcılığıyla ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
göründüğü her mecrada her daim sağlam performanslar sergilemiş konservatuarlı oyuncu. güzel mi çirkin mi hala karar verebilmiş değilim. ödüllü bir tiyatrocudur ayrıca
televizyonda efsane olduğu günlerden bir videosu için (bkz: http://www.youtube.com/...)
süper baba'dan bu görüntülerde dizinin yönetmeni sürekli değiştiği için kim olduğunu bilemiyorum ama kavga sahnesindeki kamera hareketleri felaket.
şahsımın 'ahhhh ulan ahhhh' diyerek derin iç geçirmelerine sebep,gece gündüz nooolur allahım bu kadının dünya da bir eşi daha olsun,oda bana aşık olsun diye dualar ettirten kadın.
dram oynamak için yaratılmış bir insanın yüzüne küçük bir gülümseme bu kadar mı yakışır ? (o burnun daki demire bittim)
şöyle ki;
(bkz: http://www.bennuyildirimlar.com/...)
dayanamadım,hakkında derin araştırmalara giriştim,şimdilik süper baba isimli dizide ki avukat rolünü oynayan adamla evli olduğunu öğrendim,çalışmalarım sürecek.
yaprak dökümü dizisinde hayranlıkla izlediğim,süper baba da oynuyordu denilince görüntülerini bulup evet o ,hayallerimin kadını dediğim 20 yıldır tiyatro ve tv-sinema deneyimi olan muhteşem oyuncu.
dün gece fox tv'de yayınlanan fox magazin'e reyting ve reklam amaçlı olarak mecburen katılan ve 2 dakika sonra pişmanlığı yüzünden belli olan tiyatro sanatçısı..röportajı yapan adam öyle abuk sorular sordu ki ben bile oturduğum yerde sabır çektim..bennu yıldırımların suratından herşey belliydi zaten..berbat sorulara örnek vermek gerekirse "fikret ilerde kendi kayınvalidesi gibi kötü kayınvalide olur mu?" ya kardeşim kadın bunu nerden bilsin?fikret bi dizi kahramanı,hayal yani hayal,düzmece..bu soruyu bennu yıldırımlara sormak kadar abuk bişey olur mu?daha doğrusu böyle abuk bi soru sorulur mu?