belki ilginizi çeker
  1. · dans eder misin yaz ateşi
  2. · mtv wade robson project
  3. · dans eder misin yaz ateşi
  4. · televizyon makinası
  5. · aydan uysal
  6. · so you think you can dance
  7. · sonuna amına koyim yazılabilecek program isimleri
  8. · benle arkadaşlık etmek ister misin
  9. · benimle dans eder misin
  10. · uğur yıldıran
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · sözlük yazarlarının hayalleri
  6. · thierry henry
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · meşhur kısaltmalar
  9. · rachid taha

benimle dans eder misin  

1. söledikten sonra göt olup kuyruğunuzu kısıp arkanıza bakmadan da gidebilirsiniz, ya da allahım sen çok büyüksün yaaaa gibisinden şükür edebileceğiniz kelimeler öbeği.
    (magarsus, 10.12.2005 23:03)
  2. bugün tvde izlediğim tanıtımının bile yarılmama sebep olduğu yarışmamsı şey...
    bir başka versiyonu ve daha profesyonelcesi için:

(bkz: mtv wade robson project)
    (hypnotica girl, 10.12.2005 23:13 ~ 23:13)
  3. finale kalan 18 kişinin vtrlerini hazırlamış,bu görüntülere de rating uğruna mıdır nedir hayatlarının kötü anlarını anlattıkları saniyeleri srpiştiren yarışma. birinin erkek arkadaşından dayak yemesi,diğerinin babasının durumu gibi kötü anıları yarışmacılara ne diye sorduklarını,hadi sordular diyelim ama ne diye yayınladıklarına anlam veremediğim dans yarışması. insanlar ne yetenekliymiş dedirten yarışmadır aynı zamanda,zira çok güzel dans ediyorlar hakikaten.bu arada yasemin yalçın'ın kızı da finalde.
    (böcek, 24.12.2005 23:32 ~ 23:34)
  4. benim için sonu genellikle hüsranla biten soru cümlesi
    (burock, 25.12.2005 00:54)
  5. "hayır etmem ulan.. mümkünse siz de etmeyin" denesi program.
    (dannyorum, 25.12.2005 01:14)
  6. "eski bahattin yeni yaprak.nasıl iyi dönmüş müyüm?" diyaloğunun yaşandığı yarışma
    (dejavu, 10.01.2006 23:30)
  7. (bkz: wade robson project)
    (dejavu, 10.01.2006 23:30)
  8. bayan yarışmacıların hazırlık safhalarını gösteren vtrlerinde "ay bacaklarım morardı" diyerek eşofmanlarını indirip bacaklarını gösterdikleri,çileli yarışma.
    (bkz: vah yavrum vah)

ayrıca aralarına dans gösterileri serpiştirilmiş huysuz virjin show dur bu program.
    (sycrone one, 14.01.2006 23:36)
  9. bitse de okan'ın programı başlasa dedirten bu sebeple zaman zaman çıldırtan yarışma.
    (si, 21.01.2006 23:53)
  10. yeni bir ortama girmiş kızların başına gelir. erkek kıza bakar bakar en sonunda kendine güveni toplar ve benimle dans eder misin(?)
    (yalnızlık senfonisi, 22.01.2006 00:00 ~ 00:01)
  11. bugün ilk defa seyrettiğim ve sonucunda halk oylamasıyla sevgili yurdum insanının neye dayanarak bana göre en iyi dans eden 2 kişiyi elediğini çözemediğim,kanal d de yayınlanan dans yarışması.
    (şimdilikkararveremedim, 22.01.2006 04:13 ~ 04:13)
  12. ilk defa izlediğim dünkü bölümünde asena'nın "bence bu hafta kimse elenmesin, elele verelim mutlu yarınlara koşalım" tarzı açıklaması ile ortamı gerdiği, huysuz virjin ve tan sağtürk tarafından hemen ayarı aldığı bilindik halk kandırmacası. huysuz virjin hemen "format böyle, işin güzel tarafı da bu zaten; her hafta birinin elenmesi heyecan katıyor yarışmaya" diyerek asena'ya ayarı vermiştir. bunun meali "ulan karı, biz bu yarışmayı boşuna mı yapıyoruz? halk oy versin de para kazanalım, yoksa jüri en iyi dans edenleri önce pohpohlayıp eleme listesine niye alsın?" şeklindedir.
    (camel, 22.01.2006 13:25)
  13. bu program dahilinde blendax'a ait izlenesi(!) bir advertorial var ki, her hafta merakla bekliyorum doğrusu.
    (finch, 28.01.2006 22:46)
  14. en iyi dansçılarını ilk zamanlarda kaybetmiş yarışma.
    (paladin, 04.03.2006 22:00)
  15. fox tv'de yayın hayatına devam ediyor,baktım jüride bazı değişiklikler olmuş;
    çağla şikel
    murat boz
    yonca evcimik (vardı)
    uğurkan erez (vardı)
    yine seyfi dursunoğlu sunuyor
    eskiden olduğu gibi gereksiz konuşmalar ile program uzatılmaya çalışılıyor, 20.00 de başlayıp 24.00 bitiyor acayip.
    seyfi dursunoğlu bazen güldürsede coğunlukla kendini çok kasıyor tv'yi camdan aşağı atmak istiyorum.
    anlamadığım nokta;
    bu çocuklar çıkıyor dans ediyor seyfi abi lafı uzatıyor, belden aşağı konuşmalar, gülüşmeler tamam eyvallah ama bu jüri orada neci, çocuklara söyledikleri ''evet güzel'' ya da ''beğendim'' oluyor ulan insan anlatır,teknikten bahseder. izleyende görüyor güzel olup olmadığını sen söylesen ne olur, söylemesen ne olur.
    (eazy, 31.12.2007 00:24)
  16. (bkz: dansa davet)
    (bir şeyler olacak yarın, 10.05.2009 00:53)
  17. çok yakında atv' de yeniden başlayacak olan yarışma.
    (bkz: dans eder misin yaz ateşi)
    (kurdeşendöken, 06.06.2009 18:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil