yaş 33, 20 yaşımdan bu yana yaklaşık 15 civarında kız arkadaşım olmuştur, bunlardan 10 ile yakın temas kurduk desem ve bu 10'un içinden 4'ü ile birlikte olduk desem, arkadaşım hepsininki esnek! ne mi esnek olan kızlık zarı. haydar dümen hocamızın ortaya attığı ve gördüğüm kadarıyla türkiye'de hemen hemen her kızın ölesiye benimsediği olgu. kızlık zarının esnek olması. doğrudur var böyle bir durum, tıbbi bir vaka kızlık zarının esnek olması zaman zaman doğumda dahi yırtılmaması ama tüm kızlarınki mi esnek arkadaşım?
hayır acaba diyorum kendi kendime esnek mi yoksa bizimki mi çubuk gibi. resmen paranoya oldum gelen esnek giden esnek ulan yoksa sorun bende mi? evlendim, eşimle evlilik öncesi bir takım icraatlarımız oldu. bilin bakalım sonuç ne? esnek. evet o da esnek çıktı. doktora gideceğim yeminle esnek mi, kalem gibi ince mi öğreneceğim.
kızlarımızın can simidi oldu bu laf, benimki esnek. nerden biliyorsun? kriterleri ne bunun? nasıl anlaşılıyor esnek olduğu. hayır bir tane esnek olmayan çıksaydı karşıma içim bir nebze olsun rahat olacaktı ama yok yok yok. hep esnek hep esnek. iyi niyetimi korumak istiyorum. esnek olduğuna inanmak istiyorum ama neden hep ben? ulan diyorum bazen yoksa beni yiyorlar mı? ama yok canım olmaz heralde o kadarı, kesin esnektir.
1) kalburlu: şekil itibariyle tam kapalı yapıya sahiptir. üzerinde çok sayıda küçük çaplı delikler bulunduran şekil. yırtılınca kanar.
2) yarım halkalı: bu şekilde iki tane yarım daire açık şekilde yan yana durur ortada bir lif geçer. penis iki yarım dairenin her birinden geçebilir. dolayısıyla penetrasyonda yüksek ihtimalle kanamaz
3) tam açık: kızlık zarı neredeyse yoktur, vajina duvarları etrafında ince bir çember şeklindedir. penis içine kolaylıkla girer. kanama olmaz
en çok görülen kızlık zarı tipleri. üç tipten biri kanıyor, diğer ikisinin de kanama ihtimali çok az. hatta bir de kanayan tipin ince ve elastik olma ihtimali de var. bu elastik tiptense o da kanamıyor.
işte bu durumlar karşısında ne yazık ki dillendirilmek zorunda kalınan cümle: "benimki esnek"
istenilen kaynaktan araştırılabilir. sonuçlar böyle. "kim kanıyor o zaman" derseniz en çok bulunan "kalburlu" çeşide sahip olanları. yani çok fazla insan kanamıyor.
hala inanamayanlar, yurdumuzun namus ve ahlak anlayışını göz önünde bulunduranlar, "o zaman çok kadın vurulurdu" diye düşünenleriniz var. toplumcak içinde bulunduğumuz ikiyüzlülüğün farkında olmayanlardır bunlar. burdaki sosyolojik sebep de, çok maço babalarımızın başlarına bu olay (kanamama) geldiğinde gayet de sakin bir şekilde sineye çekebildikleri (karısını sevme, öldürmek istememe, anlayışlı olma, bakire olduğuna inanma, suçu kendi performanslarında görme. yani insancıl sebepler), ama kahvede konuşurken "benim karımdan gerdekte kan çıkmayacaktı, wallahi de vururdum onu" (toplum kuralları) diye konuştuklarıdır.
"ilk kapağını açan siz olun" sloganıyla pazarlandıkları için genelde kadınların bekaret zarları esnek olmaya mahkumdur. çünkü en ben çok modernim erkeğinden bile kendisinin ilk olmadığını öğrenince, "benden önce kaç kişi vardı, bir mi, bin mi yoksa on bin mi" soruları gelmeye başlayabilir. cevabım, elli bin. (fıstığı alan ayşecik ses tonuyla)
kadınların el değmemiş olduğunu vurgulama zorunluluğu ne kadar şakacılıkla ti'ye alışılmaya çalışsa da "el değdiği ortaya çıkınca" bir sürü kadının canından olduğu bir gerçektir ve her türlü yerde en kısırından en katmanlısına defalarca tartışılmış bir ataerkil toplum konusudur. dikilmiş ya da çeşitli operasyon geçirmek zorunda kalmış kadınlar da kilometresi sıfırlanmış araba gibi kocalarına sunulurlar, size de övünmek kalır esnek esnek ancak.
- hayır diyorum necati, evlenmeden asla.
- yaa evlenicez nasıl olsa. ayrıca bişey olmaz. benimki esnek.
- olmaz necati buna izin veremem. hem ne demek "benimki esnek"?
- yani şey, sertleşme sorunu bilirsin.
- öyle mi !? olsa da evlenilmez necati o zaman. güle güle bakalım !
sen ikincisin yalanının bir basamak üst yalanıdır.
er kişi "bakire misin?" diye sorarak sıçmıştır.
hatun kişi altta kalmamış ve "esnek" diyerek sıvamıştır.hayırlı işler hacı ne diyelim.
henüz 'bakire misin?' sorusuna, 'benimki esnek' diye cevap veren bir kız tanımadım, bu sorunun cevabı evet ya da hayırdır. benimki esnek komiklik olur, güzel olur.
ama şöyle bişey var:
cinsel ilişki sonrasında, bir anlık duraksama ve göz gezdirme sonrasında;
ilk olay:
e: ??? (meraklı bir duruş)
k: ya sanırım benimki esnekmiş.
e: hımm evet, sanırım.
yinede takılınmaması gereken durumdur, mutlaka gereksiz şekilde yalan söyleyen kimseler olucağı gibi doğru durumlarda mevcuttur. dikkat edilmesi gereken durum sadece dürüstlüktür.
(bkz: olur öyle)