|
|
- nihat genç'in ekşi sözlük ü topa tuttuğu konuşmasında geçen ütopik cümle.
(badluck, 18.07.2007 23:07 ~ 19.07.2007 12:24)
- (bkz: askerlik hali)
- sinirlenmiş bir adamın saçma sözleridir. bu kadar konuda bu kadar doğruyu söyleyen adamın, nesnesinin sözlük zihniyeti olduğu bir cümlesinin alınıp türlü sözlüklerde bu derece irdelenmesi(?) ahlakla ne derece bağdaşır bu sorulmalıdır.
- nihat genç'in sözlükçülerden çok fena ayar alacağı talihsiz cümlesidir.*
edit: şimdi baktım da, almış bile.(virgül, 18.07.2007 23:19 ~ 23:20)
- nihat genç'ten çok güzel bir söz daha. adam diyor ki; benim nick'im yok ben nihat genç'im peki karşımda ona buna ayar veren, lafı esirgemeyen, delikanlılık yapmaya yeltenenler kim? rumuz arkasından ona buna laf sokanlarla benim işim olmaz, demiş en güzel haliyle.
düz mantıkla düşünülmeyecek bir sözdür bu. yeri gelince delikanlılık dersi veren biz sözlük yazarlarından hangimiz gerçek ismiyle cismiyle çıkıp sözlerimizi söyleyebiliyoruz? alayına dümdüz girerim diyebiliyoruz. takıyoruz orkidimizi, kendimizi güvende hissetmiyor muyuz? işte nihat genç orkid kullanmadan ismiyle cismiyle televizyonlarda diyeceğini diyor. sezarın hakkını sezara vermek gerekir.
- "cinsiyetçiyim, maşistim bunu marifetmiş gibi her ortamda gösteririm, ayrıca reklam kültüründen öylesine etkileniyorum ki marka adlarını ürün adı olarak kullanırım" mealli söz öbeği.
- mesela ben jitankea2a markalı kadın bağını* kullanıyorum. çok da memnunum kendisinden. beni sözlükte özel günlerimde falan koruyor kendimi güvende hissediyorum. nihat genç'in benimle işi olmaz mesela. ne zaman gerçek adımla sanımla söz söylerim ayar veririm işte o zaman birinci lige çıkarım. kayser sözer kişisini facebook da aradım. evet orada da kayser sözer markalı orkidle yazmış çizmiş. işte alayına ayar veren yazarımız bile açık sosyal platformda orkidle dolaşıyor. aynı platformda nihat genç olsa direkt adı soyadı çıkar. yiğidin hakkını vermek lazım. yiğit olmadığımız durumlarda da bunu kabul etmek lazım.
- desteklediğim, tebrik edilesi nihat genç cümlesidir. vallahi benim de işim olmaz nihat hocam. yahu ben böyle kalitesiz bir şey görmedim hayatımda. özel günlerimde orkid varsa giri giremiyorum, girersem de mutlaka eksileniyor. ne yapacağımı şaşırdığım anda "kotex artık türkiye'de" reklamını görmez miyim? hemen kotex'e geçtim.
artık özel günlerimde de giri girebiliyorum. hem de hiç eksilenmeden... teşekkürler kotex, teşekkürler nihat genç.
- askerliğini yazın sıcağında yapmış olan erkek vatandaşlarımız için üzücü olan durumdur. nitekim ayakları su toplamasın diye (bkz: postal) mecburen kullanılan bir üründen dolayı sorumlu tutulup dışlanmışlardır bu kişiler. yapmayın yazıktır.
- "adet dönemindeymiş gibi her şeye kızan, her halttan kıl kapıp laf sokan hiç bir şeyden tatmin olmayan tiplerle işim olmaz" demek olabilir. yürü be nihat
(venom, 05.01.2008 12:15 ~ 12:19)
- açıkçası oldukça alındığım beyan. aslına bakarsanız bu konuyu meclis gündemine taşımak istiyorum. orkid kullanan erkeklere bu ülkede yüzyıllardır bir ayrımcılık süregeliyor süregidecek de. altıma kaçırıyorum yoksa, adet döngüm sürekli değişiyor. ben de istemezdim "hşş hşşş" sesleri eşliğinde yürümeyi ama yaptıkları poşet "hşşş hşşş" sesi çıkartıyor. ben de istemezdim "arkamı kontrol eder misin?" işaretlerini öğrenmeyi. neden böyle yapıyorsunuz? hayat beni böyle yaptıysa ne yapabilirim? bir erkek olarak bundan utanıyorum ama işte böyleyim. kız arkadaşımın orkidlerini kullanmak benim için ne zor biliyor musunuz? çantasından aşırıp aşırıp duruyorum. intiharıma sebebiyet veriyorsunuz böyle yaptıkça.
esra ceyhan'ın programına katılıp yılın ilginci seçilmek için rolüme iyi çalışmalıyım.
|