gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · atrial septal defekt
  9. · ssk

benim annem dans edemez  

1. show tv'de başlayan bir yarışma programı.

genç dansçılar (sanırım profesyoneller ya da baya iyiler) anne ya da babalarıyla dans ederek jüri karşısına çıkıyorlar. cidden efor gerektiren zorlu dansları oğulları ya da kızlarıyla uygulamaya çalışan yaşlı başlı insanlar da eğleniyor sanırım.

yarışmanın ismi ingilizce'deki "parent" kelimesinin türkçe'deki eksikliğini gösteriyor sanırım biraz. yanlış bilmiyorsam bu program da ithal edilmiş bir konsept. ilginç bir yarışma ama ve bence şarkı söylemek lazım isimli yarışmadan bin kat daha iyi...
    (şiirbaz, 23.07.2008 01:09)
  2. sunucularının her dakika sürekli hata yaptıkları, reklam arası bitince yayın başlamadı sanıp birbirine bağırdıkları, yarışmacıların adlarını her defasında yanlış söyledikleri, hatta ellerindeki kağıdı okurken bile yanlış okudukları, hababam sonra ne diyeceklerini ve sonra ne yapacaklarını unuttukları ve bir programda sunucu faktörünün ne kadar önemli olduğunu bir defa daha anladığımız yarışma programıdır, yarışma programları ve sms tuzakları silsilesinin bir yenisidir, milletimizin her zaman olduğu gibi hakedene kazandırtmayacağı, yarışma program bolluğundan dolayı kazananın yine bir baltaya sap olamayacağı programlardan herhangi birisidir. yapımcılar sms ve reklamlardan parayı kazanır, sonra da yarışma birincilerine sembolik olarak 50-100 milyar verir gönderir, onlarla işi biter, çabalar da bir ev bile alamayacak kadar olan kazanılan para ile biter, birinci olamayan avucunu yalar, kuyruğunu sıkıştırır gider. çok kısa bir süre sonra veya aynı zamanda başka başka bir sürü yarışma olduğu için de, bu yarışmanın kazananlarını toplum hemen tüketir, herşey bir sabun köpüğü gibi biter, unutulur ve gider...

yalnız hala şu iki sunucuya takmış durumdayım, sanırım türk televizyon tarihinde gelmiş geçmiş en kötü sunucu çifti izliyoruz. her televizyona çıkıp iki dizide rol alanın, herşeyi yapamayacağının kabak gibi kanıtı olsun bu da...
    (age of aquarius, 31.07.2008 21:40 ~ 21:41)
  3. bazıları da babasııyla dans ediyor

acaba annesi dans edemediği için mi

anlam veremedim bu yarışmaya...
    (ucandosba, 08.08.2008 19:08)
  4. keşke tayyip jürisinde bulunsaydı dediğim yarışmadır, nedense ne zaman anneyle ilgili bi şey duyulsa sanki tayyip bi kutudan fırlayıp ananı da al git diycekmiş gibi gelmeye başladı,neden acaba??
    (zattuso, 08.08.2008 19:11)
  5. sunucularından mehmet aslan'ın geçen haftalarda 'flemingo' dansını takdim ettiği yarışma.

(bkz: flemenko)
    (kizilotesi, 09.08.2008 01:16)
  6. yarışmadaki babalardan biri çok iyi performans gösteririr, jüri çok beğenir. kızı inanmaz, sahnede sanki başka biri vardı der.belfıtığı olan ve çok zorlanan baba esas burda kopartır bizi:

tabi ben provalarda kendimi fazla zorlamadım, baktım kötürüm kalacam.enerjimi buraya sakladım der. sonrasını hatırlamıyorum zaten.
    (gunebakan, 09.08.2008 02:27)
  7. az evvel ben mi yanlış gördüm yoksa dans eden babalar mı vardı dediğim yarışma programıdır. ne saçma şeydir bu yahu! doğru düzgün isim düşünmeye vakitleri olmamış mı acaba?

bu arada beş dakika izledim bu aralar hemen her yarışma programında gördüğümüz sarışın teyze arıza çıkarmaya meyilli olduğunu ispat etti. sürekli laf sokmaya kasıyor. illaki birileri oltaya geliyor çok hoş. sanırım işi kapmış ya da jüri ola ola kayışı koparmış.
    (elladan tinuviel, 28.08.2008 23:05)
  8. gürsel sarı adlı şahıs geçen haftalarda kızının bir başka yarışmacı gençle ilişkisi olup olmadığı sorulunca stüdyoyu terk etmiş.

ardından jürinin tepkisi sonrası tartışma çıkmış. işte bu noktadan sonra olay benim de dikkatimi çekti ve geçen bölümünü izlemeye karar verdim. izlemez olaydım.

gürsel sarı adlı şahıs akp milletvekillerinin halkçılık anlayışını bile geçebilecek bir ajitasyona ortaya koydu.

+ben ailemi korudum suç mu?
    +siz kaç puan verirseniz verin benim tek güvencem türk halkıdır.
    +önce allah sonra türk halkına sırtımı dayadım.
    +halkımız olan biten her şeyin farkında ve bilincindedir, bu yüzden içim rahat.
    +sadece halka ve allah'a hesap veririm.

ve bunlar söylenirken de yan gözle stüdyodaki seyircilerin tepkisini ölçmeye çalışmaktadır. seyircinin de alkışlamasıyla birlikte kendinden geçmiş ve haklı olduğu düşüncesiyle sağa sola ahkam kesmeye başlamıştır.

programı izlerken düşündüm de ülkemizde sevilen halkçılık tipi galiba yalancıktan halkçılık yapmak, yalakalık yapmakmış. baksanıza hem akp hem de gürsel bey bu yolla epey oy topladılar.
    (onurene, 29.08.2008 20:23 ~ 20:24)
  9. "anan dans edemiyorsa ne bok yemeye televizyonlara sürüklüyorsun kadıncağızı? meşhur olmak uğruna yapmayacağınız şey yok, yazık. " diye hönküresim geliyor bu yarışmanın adını duyunca.
    (gitana, 29.08.2008 20:32)
  10. ekran parselcilerinin yaratıcılıktan yoksun beyinleriyle ekranımıza soktukları program.kimbilir hangi yabancı kanaldan arakladılar.
    (donkıllıone, 29.08.2008 20:36)
  11. isim itibariyle şüpheye sürükleyen program. madem anan oynayamıyo, dans pistindeki yeteneği alkışlamaktan öteye gidemiyor neden onu piste atıyosun ki? bırak kadıncağız otursun, izlesin. onun yerine düğünlerde döktüren, coşup coşturan, dansözden çok alkış alan kadınlar oynasın.. dimi? her işi bilen yapsın, lütfen..
    (robi ve cuma, 29.08.2008 20:38)
  12. ıstakoz tüccarı sema hanım jüri koltuğuna oturuncaya kadar seviyeli, eğlenceli ve gayet hoş bir yarışmayken 3 haftadır sarpa sarmış durumdadır. hele bertan arın ı da çileden çıkardın ya sema hanım, yıllarca uyuyama inşallah
    (amelie, 29.08.2008 20:39 ~ 30.08.2008 01:34)
  13. ismi çocuk kandırırken kullanılan cümlelere benzeyen salak program. sözde gaz veriyor heralde. çocuk yemeğini yesin diye ''yiyemez ki, yiyemez ki'' demek gibi birşey.
    (pisalkolik, 29.08.2008 20:49)
  14. kopya olması sorun değil ama absürt olması sorun. of! 10 dkk tahammül edilemecek program. jürisiyle, yarışmacısıyla; şebekliğin, zibidiliğin, kendini bilmezliğin ve aylaklığın tavana vurduğu vakit kaybı yapım.

yayında ve yapımda emeği geçen herkesin allah belasını versin desem sorun oluşturmaz.

ha şu var; jüride britain's got talent yarışmasındaki amanda holden gibi bir hatun olsa, sırf onun için izlerim. ama yok! sahi ne hatun be.
    (foxmuld3r, 18.09.2008 14:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil