benim annem bir melek   

adana çık aradan

1. atvde başlıyan yeni sitcom dizi.
    ağlamaklı, mafyalı, enerjiyle küçük kutu açmalı falan programlardan sonra ilaç gibi gelmiş, komedi dizisidir.
    (üç kilo reçellik vişne, 02.04.2008 23:47)
  2. daha ilk bölümde bile kendini tekrar etmeyi başarmış dizidir. 3. 4. bölümden sonra ne yapacaklar hiç belli değil.
    nilgün belgün cilveli patron rolünde göründüğü 3 dakika da toplam 7 tane yurdışında yaşayan eski sevgili espirisi yapmıştır.

anladık karakterleri tanıtma bölümü falan ama daha başka yolları var bunun yahu.
    kısaca oya başar ve dolunay soysertin oynadığı yeni bir sit-com.

üzülerek kehanet etmek isterim ki 2. bölüm de böyle olursa 5. bölümü göremez.
    (kedikara, 02.04.2008 23:59)
  3. (bkz: senin annen bir melekti yavrum)
    (blondestorm, 03.04.2008 00:37)
  4. avrupa yakası dizisinde ki mikrofon tutan amcanın burda da çalıştığını öğrendiğimiz dizi.
    ilk üç bölümde mikrofonu yardımcı oyuncu olarak görmekteyiz.
    neden bu kadar ciddiyetsizce yapılır bu işler anlamadım.

edit: imla
    (asymmetry, 20.04.2008 16:04 ~ 16:50)
  5. 7. bölümünde bir çok olayla (örn: doktorun her cinsiyetten insana bakıp siz hamilesiniz demesi ve sonunda deli olduğunun anlaşılması) kahkahalar attırmış başarılı,sıcak ve kaliteli dizidir.
    (cinoglan, 19.05.2008 14:02)
  6. vefalı çocuk feryadı
    (sadakatsiz, 19.05.2008 14:04)
  7. (bkz: hasıla)
    (cybi, 25.05.2008 21:03)
  8. işkence gibi birşeydir. kötü espirilerle örülmüş ve kalitesizlik diz boyu. çok kötü ama çok.

(bkz: ananı da al git buradan)
    (emigrant, 28.08.2008 23:46)
  9. (bkz: benim annem bir şeytan)
    (namref, 28.08.2008 23:53)
  10. dün yayınlanan bölümünde taksi durağının camına yapıştırılmış "kazım koyuncu-dünyada bir yerdeyim" afişiyle içimi ısıtıvermiş dizidir.
    (artık yeni birşey söylemek lazım, 03.09.2008 12:35)
  11. apartman yöneticiliğini ele geçirmek isteyen apartman sakinleriyle olayın planlarının daha sonra anneye aktarılmasıyla ergenekon a gönderme yapmış dizidir.

bu diziyle de gönderme yaptınız ya helal gençler...
    (lebowski, 30.09.2008 11:07)
  12. bir "bostancılı neriman"dır giden ruhsuz bir dizi. çocukluğum bostancıda geçti ve böyle bir hanfendi ile karşılaşmış değilim. benim bildiğim bostancılı teyzeler hanım teyzeler olur. kızınca "bana bostancılı bilmemkim derler ulan" diye hönkürmez. "terbiyenizi takının efendim" derler. eskiden bostancı sayfiye yeriymiş. her yeri meyve bahçesiymiş. oralılılar böyle "kasımpaşalı eli maşalı" modunda olmaz. hayır, civciv mahallesi'ndense söylesin. "civciv mahalleli neriman derler banaaa" diye bağırsın. kötü semtte oturup da çevredeki iyi semtin adını faturaya yazdıran ergenler gibi gezmesin anakarakter.
    (demiurge, 30.09.2008 20:56 ~ 20:56)
  13. uzunca bir süredir, önce denk geldiğimde izlediğim, sonraları baya baya takip etmeye başladığım dizidir. kalite olarak belli bir düzeyin üzerindedir. genel olarak beni güldürmeyi de başarmaktadır. oyuncu kalitesi olarak ta belli bir yerdedir.
    oya başar, zaten oya başar dır. ali sunal bence bu dizideki performansı ile "kemal sunal'ın oğlu" etiketinden kurtulmayı haketmektedir. tarık ünlüoğlu, şehsuvar aktaş, dolunay soysert pek tabi ki nilgün belgün. zaten belli bir yerlere gelmiş oyuncular. bir de ayçin inci* piyangosu vurmuş ki diziye. resmen diziyi götüren de o.
    genelde türk halkını yakalamayı başaran bir dizi olmuş. dolmuş muhabbetleridir, sucuk muhabbetleridir, bilinen ve beklenen şeyler. insanı yakalayan şeyler. ve çok çok ince espriler var.
    ancak bunların yanında, bazı esprilerde sıkıcı bir zorlama ve ısrar var. örneğin kapıcı muhabbetlerinde laflar çok ağdalı ve tempo çok yavaşlıyor. o kadar kasılmaması gerekir bence, çünkü zaten karakterler komik, oluruna bırakılmalı. bir de serhat özcan ın tankurt karakterinde de çok "döverim" zorlaması olmuş. bence öyle bir oyuncuya bu kadar zorlamaya gerek te yok. dozunda bırakılmalıydı. durak ahalisi falan oldukça iyiler. maksut abi muhabbeti de absürdlük kısmını tamamlıyor. bence seyredilebilir bir eser ortaya çıkıyor.
    (heathcliff, 11.11.2008 23:28)