|
|
- 3. nesil bir yazar.
(mys, 10.12.2005 09:33 ~ 14.03.2006 10:35)
- nickini okuduktan sonra, gidersen top olursun şeklinde aklımda bir şeyler estiren nesildaş yazar.
- kemal sunal fanatiği.
- ismini hep beni okuyup gitme ne olursun diye anladığım mesaj mı atmalıyım acaba ya da oy istiyor galiba diye düşündüğüm yazar.
- (bkz: ağustos çıkmazı)
- attila ilhan ın ağustos çıkmazından aldığı nickle dikkatimi çeken sonrasında uzun mesajlaşma trafiği ile eski oyunları seven özleyen ve hala bıkmadan sıkılmadan oynayan bir sözlük yazarı olduğu kanısına vardığım. hoşsohbet, samimi sözlük yazarı.
- (bkz: bana koyup gitme ne olursun)
(dixie, 30.01.2007 16:32)
- askerliğini yaptığı erzurum'dan tüm sözlük camiasına selam eden ve teskeresine an itibariyle 113 sayan şahsım,kişiliğim,püsürüğüm.
(bkz: baba yatar şafak atar)
- 315 kd tertibinde olup şafağına 31 gün kala bağlı olduğu erzurum dumlu mekanize piyade taburundan herkese selam eden yazardır. 31 gün sonra sözlüğe ve sevdiklerine geri dönmeyi iple çekmektedir.
- girileri okuduktan sonra, kazasız belasız, sıyırmadan askerliğini yapıp sivil hayata döner umarım diye aklımdan geçirdiğim 3. nesil yazar.
- http://www.youtube.com/...
- sözlük kuruluş tarihi itibariyle geride kalmış olduğu için hakkında bir şeyler yazılmamış, başlık açılmamış ama tarihi açıdan önem teşkil eden bir çok futbol müsabakasını sözlüğe kattığı için emeğine saygı duyduğum yazardır.
- kemal sunal filmleriyle ilgili verdiği detay ve repliklerle beğenimi kazanıvermiş yazar. nezdimde,kemal sunal fanı maça 4-0 önde başlar zaten.
- (bkz: bir koyup üç alacağız)
- sabri sarıoğlunun attığı deparları, düzgün vuruşlarını, süper frikiklerini, dar alanda kıvrak çalımlarını, içe kavisli kesme ortalarını ısrarla görmeyen, her mesajında bana sabri'yi kötüleyen, sözlükte de ilgili başlıklarda hep sabri'yi yerden yere vuran galatasaraylı yazar arkadaşımdır. aslında galatasarayla ilgili bilgileri sağlamdır lakin gözünün önünde bir perde var, o perdeyi kaldırıp sabri'yi göremiyor.
aslında sabri her ne kadar süper oyuncu olsa da bu arkadaşı sabri'nin yerine oynatsak daha çok verim alırız diye düşünüyorum. en azından duran topların başına geçmez.
vay anasını, sabri'yi eleştirmediğim bir burası vardı, buraya da yazacağım. bu kazmayı takımda tutan zihniyete yazıklar olsun.
- attila ilhan'ı bize anımsatan nicki ve futbolla ilgili engin bilgisiyle sempatikleşmiş insan.
- kuş fiyatları hakkında bilgisi olan yazardır.
- "beni koyup gitme ne olursun
durduğun yerde dur
kendini martılarla bir tutma
senin kanatların yok
düşersin yorulursun
beni koyup gitme ne olursun"
umarım yazarımızın kanatları vardır da düşmez * *(neva, 22.04.2008 13:12 ~ 13:16)
- umarım yazarımızın kanatları yoktur da uçmaz.
sözlükte daim olmasıdır temennim zira sözlüğe katma değer katmakta. *
|