sözlükte ilk açtığı kullanıcı hesabının hiçbir sebep gösterilmeksizin kapatılmasıyla inat ve ısrar edip yeniden üye olurken "kullanıcı adı" hanesine yazacak birşey bulamayıp içinden geçenleri aktaran kişinin nicki haline gelmiş serzeniş.
5.yıl partisinde öylesine birasını yudumlarken zart diye tanıştığımız yazar. kendisi hiç mühendis sevmez böyle işyerinde mühendislerle dalga geçerler tu kaka derler hatta her akşam bir mühendis döverler - miş çok korkuttu beni açıkcası tırsmadım değil gözüme gözüme vurcak diye. tatlı ve hoşsohbet güzel gülen genç insan.
sözlüğün onu neden hayal kırıklığına uğrattığını neden sormadım bilmiyorum. planlamıştım halbuki. zirve'nin en çok hakkını veren kişiydi. en baştan en sona hep gördüm onu.
çok içten, samimi biri. tam bir istanbul hanımefendisi..
zirveye çok çok geç gelen organizatördür. ayrıca zirvenin tavla şampiyonudur. neyse efendim bu genç insanın sürekli yaşıma gönderme yapmasına ve sürekli yayılıp 3 kişilik yerde hanımağa edası ile oturmasına rağmen zirveye renk katan isimlerdendi. zaten kendisinden dayak yeme korkusu ile gitmiş olduğumdan fazla sesimde çıkmadı benim süt dökmüş kedi gibi oturdum. o da şiddet uygulamadı sağolsun.
şarlayan bir yapıya sahip yazardır. organize ettiğini idda ettiği zirveye bir saati aşkın süre geç kalmaya becermiş, üzerine geldiği andan itibaren muhabbeti ele geçirmeye kalkışmış, ama başarılı olamamıştır. seri nargile çeken yapısı ve şen şakrak tribi ilgi çekicidir. beni gördüğüne sevinen yaşlı yazarlar kervanına katılmakta gecikmemiş anında kaydını yaptırmıştır. ama kendisine söyleyeceğim tek şey, hiç sevinme arkadaşım benden büyük heathcliff var, dır.
henüz ne yazsam erken gelecek dünyalar tatlısı bi yazar, erken olacak çünkü biliyorum ki bu kadarla kalmayacak onla tanışıklığım, daha görmediğim yerler gösterecek bana, şaşırtacak falan beni, sözü var bi kere.
cihangir merdivenlerinde içecekik kendisi ile. fakat cruella ile aralarında olup bitenleri öğrendikten sonra vazgeçtim. kahroldum da.
fakat çok severim kendisini, has bi abladır, arkadaştır. gözlerinden anladım ki o gözler nasıl bir gözdür arkadaşım. hastasıyım*
ne kadar beni gangaster zannedip yüzünede almışsın façayı dese de muhabbetini çok sevdiğim, çok cana yakın, hoş sohbet insan.. bu aralar benimle çok uğraşıyor kapısına dayanıcam yakında :dokuz
edit: sakın imlada hata yapmayın fırçayı yiyorsunuz. psikopat ruhlu lise edebiyat öğretmenleri gibi düzeltilene kadar takip ediliyorsunuz aman dikkat.
ikea koltuklarının terapi için çok uygun olduğunu ısrarla reddeden, tavuklu pizza yiyerek reflü yolunda hızla ilerleyen, tiftik keçilerini kıskandıran, her şeye rağmen can olan yazar.
salih ve takva sahibi zat-ı şahane insan. bana " tevellüt kaç?" diye sorduğunda bunu anlamıştım zaten. aldığım duyumlara göre takva sahibi olmanın 10 altın kuralını yerine getirmek üzereymiş. nirvana'ya eriştiğinde ise, çorlulu ali paşa medresesinde, nargile eşliğinde bana tavla dersi vereceğine söz vermiştir.