|
|
- bugün itibariyle yazar olmuş olan grafik tasarımda aşmış arkadaşımız. tasarımları gibi kaliteli giriler bekliyoruz kendisinden.
- ing. iyi huylu, özellikle tümör tabirinde kullanılır, dallı budaklı olmayan, toparlak, sınırları belirli olanları için, zıttı için (bkz. malignant)
- rpm'e yaptırdığı civic ile 306 gti'a kafa tutan, caddenin* altını üstüne getirmesine rağmen tikilere uyuz olan ve eski günleri özleyen* hız tutkunu, araba meraklısı, son zamanlarda göbeği salan yazar.*
sıradan grafikerler gibi freehand, photoshop biliyorum deyip de yan gelip yatmayanlardan. macintosh denen gaydırıguppak makineyi söker parçalar yeniden monte eder. grafik tasarım konusunda benden ileridedir evet.* bununla birlikte teknik olarak da kendisini çok geliştirmiştir, hem macintosh hem de pc ortamında istediği çalışmayı yapabilen ender grafikerlerdendir. eski kafa tasarımcılar gibi pc düşmanı değildir, bilir onun kıymetini. moda'daki ajansımızda bir süre birlikte çalıştığımız, askerlik nedeniyle bizleri istanbul'da yalnız bırakan ve birkaç ay önce özlemlerimizi dindiren yazar.
tilkinin kürkçü dükkanına dönmesi gibi, gün gelecek yanımıza dönecektir, çok para kazanacam diye başka yerde çalışmayı bırakacaktır.
gece çalışmasını seven, pizza ve sigara ile beslenen, bir yandan tasarım yaparken bir yandan da ona buna laf yetiştiren geveze adamın tekidir.
mangal ve nargile alemlerinin birinci adamıdır, can dostumdur, şu anda başka firmalarda sürtmeye devam etse de her zaman ortağım, kardeşimdir.(aqua, 19.08.2004 01:54 ~ 01:56)
- şunu da al bunu da al diyerek ruslarla başımı belaya soktuktan sonra beni karıştırma diyen satıcı yazar.*
yakında evlenecek, bekarlığa veda edecek, yalnız bırakacak bizi bekarlık sarayında. evlendikten sonra belki adam olur da çalışması gereken doğru işyerine geçer.
- mangallı sinema zirvesinde kendisine aşağıdaki karneyi yapma sözü verdiğim kişidir.
sükunet içinde film izleme: 5
mangal yapabilme yetisi: 4,75 (0,25 lik kısım mangala yardım edildiği için kırıldı)
temizlik: 5
beslenme: 5
arkadaşlarıyla geçimi: 5
iman: -5
hayalgücü: 5(yıldızlısından)
olaylara ayak uydurma yetisi: 5
fırlamalık: 5
evlenecek ve başını yakacak olması ne üzücü.
- işini iyi bilir.*
bu herif, yetiştiremediğim bir kaç iş için bana yardım edecekti bu gece. ha yaptık, ha yaparız derken, 5 dk sözlüğe bakayım dur biraz da oyun oynayalım, acıktım yemek yiyelim falan derken ne ben çalıştım ne o. şimdi diğer odada mışıl mışıl uyumakta, ben de 4 günün uykusuzluğu ile photoshop'ta ve sözlükte saçmalamaktayım.
- (bkz: selim)
(bkz: malign)
(bkz: habis)
- 32/m/ankara*. kim bilir belkide gelecekteki patronum. istanbul ziyaretimde beni insancik'in saldırılarından koruyabilecek belkide tek adam, tüm ziyaret boyunca ona sığınıcam ki sakatlık çıkmasın.
- honda type-r pilotu. creepingdeath istanbul'a geldiğinde adrenalin seviyesi taşacaktır bu adam sayesinde. benim gazabımdan korunmak isteyenlerin ona sığınması saçmadır, eliyle teslim eder walla. o derecede kardeşimdir yani. duyurulur.
- tehdit'in sözlük anlamını gözüne gözüne sokucağım yazardır: "birinin gözünü korkutma, korku verme, gözdağı". soktum... ha bir de (bkz: iki günde anket savaşcısı kesilen zihniyet)
gelecekteki patronum, type-r sevdası falan demem rezil ederim adamı, affetmem!
- ultra evcimen hücre topluluğu. ama yine de evcimenlik sebeplerini bir insan için gurur verici buluyor onu bu huyundan ötürü yargılamıyoruz efendim. evet süper bir olay bununki. herkes öyle olsa keşke...
ps : evcimen iyi anlamda bir kelimedir.
- tıptaki anlamı ile; zararsız, ilerliyici ya da tekrarlıyıcı olmayan..
- mesleğin piri ulu grafiker yüce kişi... yarım saatte interface ister bu arasıra, mac de mac der bu ama mac de sözlüğün butonları çalışmadığından bana + veremiyormuş bahaneye bak... bir de honda type-r ile kurtköy civarında uçakla filan yarışmaya kalkar arasıra aslında kendisi jet pilotu olup uçmak için doğmuş ama hayat işte naapsın yerden gidiyor şimdilik. neticede severim keratayı.
(gblack, 11.03.2005 14:55 ~ 15:06)
- smirnoff aşığı sünger kişisi.
- (bkz: hütne)
- 15.08.2005 tarihine gün alarak dünya evine girecek olan yazar kişisi.
(bkz: evleniyom ulen)
(bkz: mutluluklar)(dbyozi, 17.06.2005 10:02 ~ 10:03)
|