|
|
- 1967 porto rico doğumlu ispanyol aktör.. traffic deki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını almış aşmış herif.. usual suspects, snatch, fear and loathing in las vegas gibi süper filmlerde oynamış ve bana ulan bu herif şimdiye kadar nerdeydi dedirtmiş adam.. bi de brad pitt e benzemektedir..
- önümüzdeki sene kendisini che guevara olarak izleyeceğiz sinemalarda
- en karizmatik aktörlerden biridir. henüz tam anlamıyla başrol oynadığı, bilinen bir filmi yoktur, ama yan rollerde adam sürekli kendini aşıyor. (bkz. severek izliyoruz)
- (bkz. olağan şüpheliler)
veya
(bkz. usual suspects)(ephendy, 30.05.2004 02:04 ~ 02:10)
- 21 gram filmindeki en başarılı aktör *, gerçekten üst düzeyde bir oyunculuğa sahiptir.
- tipli bir adamdır ama nedense fear and loathing in las vegas taki göbeği aklıma geldikçe bütün karizması dağılıveriyor. bir de beyaz atlet giyiyordu filmde. göbek ve atlet ya. muhteşem kombinasyon.
(amorph, 17.08.2005 12:04 ~ 03.06.2006 18:40)
- brad pitt in dayak yemişi ...göz altları mordur ...süper oyuncudur ...
(bkz: 21 grams)
- robert de niro'dan sonra bukalemun sıfatını hak eden başarılı oyuncu. ilk olarak the usual suspects filminde canlandırdığı fred fenster karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiş olan porto rico doğumlu aktör, traffic filmindeki javier rodriguez rolüyle en iyi yardımcı oyuncu ödülünü almıştır. the hunted filmiyle pek istediği tepkiyi alamayan oyuncu, alejandro gonzalez inarritu'nun 21 grams filminde tekrar dikkatleri üzerine çekmiştir. son olarak sin city filminde izlediğimiz del toro'nun, snatch ve fear and loathing in las vegas filmlerindeki performansları unutulmazdır.son olarak steven soderbergh'in guerrilla isimli filminde efsanevi devrimci ernesto che guevara de la serna rolünde izleyeceğiz kendisini.
- timothy daltonlı* licence to kill'de yan rollerden birindedir. kötü adamdır, ama iyi oynamıştır.
- sinema dünyasının kanımca tartışmasız en karizmatik oyuncusudur.
(kipti, 15.05.2007 19:31)
- (bkz: karizmatik aktör isimleri)
- 2008'de gösterime girecek guerrilla filminde ernesto che guevara'yı oynayan aktör.
- brad pitte gerçekten çok benzeyen oyuncu. bazı resimlerinde ise brad pitt ile cüneyt arkının geçiş sürümü olduğu göze çarpar.
(trasker, 18.06.2008 15:36 ~ 25.06.2008 11:53)
- tarihteki en geç bond villain'i (21) *.
(chucky, 27.07.2008 18:57 ~ 18:57)
- porto rico'nun zengin ailelerinden birinin oğludur. annesi,babası,büyükannesi,dedesi,danası vs. hepsi avukattır. 9 yaşında annesini kaybetmiş ve yatılı okula gönderilmiştir. kendisi de hukuk fakültesine gönderilmiş fakat yarım bırakmıştır. "ben oyuncu olacağım" dediğinde ise babası "yani sen hayatın boyunca işsiz mi olmak istiyorsun" demiştir. babası maddi yönden yardımı kesince garsonluk yapmıştır. bir ara benzin istasyonunda da çalışmış.
bir abisi vardır. abd'de uzman doktordur.
traffic'de inanılmaz karizmasıyla dikkati çekmiştir ve o yıl da en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını almıştır.
trafficte giydiği kırmızı ve siyah gömlekler kendisine inanılmaz yakışmışır. hatta filmi benim gibi defalarca izlerken "kırmızı gömlek bir adama bu kadar mı yakışır?başkası giyse bakmam" diyebilirsiniz.*
bir yunan asıllı bayanla nişanlılık dönemi geçirmiştir ama ayrılmıştır. zaten önemsiz biri olduğu için adını hatırlamaya bile gerek yok şimdi burda. neyse...
bekardır.*
bir kere hayranı olunursa çok koyu olur o da. mesela ben ortaokul yıllarımda hayrandım inanılmaz derecede. hayatımın 2 yılını kaplamıştı ve başka kimseye hayran olmamıştım bu zaman zarfında. güya aldatmıyordum.* çocukluk be!
- her gördüğümde "bir erkek bu kadar mı karizmatik olur bee" dediğim yakışıklı aktör.
(billy, 30.07.2008 13:55)
- karizma. 21 grams filminde bu karizmasını üçe, hatta beşe katlamıştır. seviyoruz kendisini.
- asıl adı benicio monserrate rafael del toro sánchez olan aktördür. 19 şubat 1967 doğumlu kova burcudur.
1.88 cm boyu vardır.
söyleyebileceğim tek şey,
ve tanrı erkeği yarattı.
|