|
|
- "demek yalanmış" diğer bir yeşilçam repliğidir... hatta "vay kahpe" diye devam eder ve akabinde seven kişi kendini içkiye,kumara verir...
(karde, 07.02.2006 11:09)
- bu sözlerin sahibi kurbanımız muhtemelen, hala severken bu ani saldırıya maruz kalmıştır.. acısı büyüktür, elleşmemek lazım
- genellikle ayrılıklardan sonra arkadaşa dert yanma cümlelerindendir. bir çok kişiye öyle gelmese de bence dünyanın en masum cümlelerinden biridir. hayal kırıklığı içerir. bir kere bu dertten müzdarip olursanız bir daha sizi sevdiğini söyleyen insanlara zor inanırsınız ya da inansanız da bu terkedip gidecek bir gün düşüncelerini aklınızdan çıkaramazsınız.
- (bkz: ama bu haksızlık öyle değil mi)
- insanın terk edildikten snra kendine ve zavallı yakındakilerine sürekli söylediği cümle öbeği
- beni sevdiğini söylemişti ancak bu benim umrumda değildi. beni ilgilindiren tek şey onun bir zikinin oluşuydu.
- şu an yaşadığımız dünyada ''eee??'' diye karşılık verilebilecek cümle.
- aşk acısını ilk kez çeken bir bünyenin kurduğu cümledir. sonradan yalanların anlamını öğrenir.
- inanmıştım.hatta birgün beni sevdiğini bile söylemişti safım aldanmışım.sahteymiş o sözler, yalanmış anlatılan hikayeler, kalbi taştanmış anlamamışım.
- (bkz: bana su verdi)
- her şey bittiğinde "sadece söylemişti zaten.yaptıkları ve en önemlisi gözleri beni sevdiğini göstermiyordu" cümleleriyle başbaşa bırakacak,acıyı ve sonrasında kabullenmeyi başlatacak cümledir .
- (bkz: sikip bırakmak)
- eğer süzme salak değilse ki bu konuda hiçbiri salak değildir aslında, bunu söyleyen kız "seni seviyorum" sözü söylendiğinde samimi olunup olunmadığını anında farkeder. ama bazen insanlar gördüklerine değil, görmek istediklerine bağlanırlar.
- (bkz: hep öyle söylerler zaten)
- beni sevdiğin söylemişti
ben inanmıştım
belki saftım inanmıştım
ama herkes inanmıştı bir tek ben değil
gözümün içine bakar, elimi sımsıkı tutardı.
gitti sonra, hoşçakal dedi ve gitti
hoşça kalamadım ki...
- her zaman bir yalanın serzenişi değildir bu.
yalan olması bir nebze daha rahatlatıcıdır belki, karşınızdaki insan yeterince dürüst olmadığı için en azından elinize kafanızdaki mükemmel sevgili imajını yıkabilecek birşeyler vermiştir.
ancak bir zamanlar sizi gerçekten seven birinin artık sevmiyor oluşu sizi kendinize yönelmeye iter.
"ne yaptım ki" paranoyalarının o kımıl kımıl rahatsızlık hissi, sizi kendinizi sorgulayan ve güveni sarsılmış birine dönüştürür.
- di'li geçmiş zaman'a bulaşan "rivayet miş'i" aslında her şeyini özetler bu cümlenin öznesinin..
|