kollar iki yana doğru açılarak: buu kadar! tam bir kulaç* yahut da göz kırpıldıktan sonra bakışlar kalçalara doğru indirilir ve: bir karışın 3'te 2'si kadar...*
alternatif bir cevap:
- beni ne kadar seviyorsun?
- nah bu kadar.
cevap verirken duruma göre değişen bir el ya da kol hareketi yapılabilir.kişinin o an ki ruhî durumuna bağlı.
sevgiyi kalıplara sokup ölçmeye çalışan aptal bir soru, en güzel cevabı birimlerle verebilirsiniz böylece karşınızdakini kitliyerek konuyu kapayabilirsiniz, örnek:
-beni ne kadar seviyosun
1) 4metre
2)3 kilo
3) 8joule...
aynı mantıksızlıkta başka bir soru için
(bkz: beni neden seviyorsun)
iki soru karşısında da verecek doğru düzgün bir cevap toparlayamazsınız, toparlayamadıkça daha çok üstünüze gelir bu sorular...
(bkz: kabus)
iğrenç bi sorudur cevap olarak ne derseniz deyin karşı tarafı mutlu etmez illa ki bi şey eksik kalır cevabınızda. moral bozar,can sıkar,bir süre ne cevap versem de en az kayıpla yırtsam diye düşündürür adamı.en sonunda "senden daha çok"gibi politik bi yorumla zannımca en az kayıpla geçiştirilebilir bu idam sorusu (bkz: kendimden biliyorum)
telefonda da sorulup insanı dumur eden bir cümledir.soran kişi ne kadar sevdiğini öğrenemeden eski sevgili durumuna düşebilir. tehlikeli,bir o kadar da sinir edici sorudur.ayrıca güvensizlik belirtisidir,insan ne kadar sevildiğini hissederek anlamalıdır,söylenen sözler sevgiyi anlatmaya yetersiz kalmalıdır.
- beni ne kadar seviyorsun turgut?
+ poponun büyüklüğü kadar, bacaklarının sütunluğu kadar, göğüslerinin diriliği kadar.
- açık sözlüsün turgut..bu aynı zamanda benim sorumun gereksizliği ve ilişkimizin ne üzerine kurulu olduğunu da belirtiyor değil mi turgut?
+ evet, bana bu sorularla gelen biri için başka ne düşünebilirim ki dostum ha?
- hiç mi sevmedin turgut? (böhüüüüü)
çiflerden birinin kafasında ayrılmak varsa bu soruyu diğerine sorabilir.
-beni ne kadar seviyorsun?
-ya ne biliyim işte seviyorum tarzı bir cevap verilirse ayrılmak kaçınılmazdır.
-beni ne kadar seviyorsun?
-seni x kadar seviyorum tarzı bir cevapta ise kişi ayrılmaya cesaret edemez daha doğrusu karşı tarafı kırmaktan korkar ve ayrılmak için başka bir zemin arar.