belki ilginizi çeker
  1. · gaybana
  2. · ruhum senden çok uzak
  3. · cevapsız sorular
  4. · şehr i hüzün
  5. · manga
  6. · ab ı hayat
  7. · gaybana geceler
  8. · beni yalnızlığımla yalnız bırakın
  9. · tyler beni benimle bırak
  10. · goncagül sunar
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · okan bayülgen
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · yeşim salkım
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · aşk ı memnu
  8. · yavuz sultan selim
  9. · ms jackson

beni benimle bırak  

sayfa  / 4
  1. nükhet duru'nun söylediği mehmet teoman ve cenk taşkan bestesi
    (vonalı, 19.05.2004 22:41)
  2. söyleyen kişiye saygılar sonsuzca sunulmalı ve ortamdan en fazla üç kere konuşma denemesi yapıldıktan sonra bir süre için çekilinmelidir.
    (hell guardian, 20.08.2004 21:33 ~ 21:33)
  3. (bkz. beni yalnızlığımla yalnız bırakın)
    (varolmayan şövalye, 23.09.2004 17:38)
  4. son bir tango şarkısı..
    (betty blue, 07.08.2006 23:53)
  5. giden birine gitme demekten başka çareniz kalmadıysa artık ağzınızdan dökülecek sözlerin öyküsüdür. sanma ki senden senin uğruna verdiklerimden geriye bir şey isterim sen ayrılırken...
    (adenozin tri psikopat, 07.08.2006 23:59)
  6. sanma ki senden
    senin uğruna verdiklerimden
    geriye bir şey isterim sen ayrılırken

dese de beni benimle bırak diyerek birşey istemektedir.

beni benimle bırak giderken
    başka bir şey istemem ayrılırken
    bana bir tek beni bırak ne olur
    gerisi senin olsun

kadınlar herzaman ister. onun için kadın şarkısıdır.
    (lulu, 07.09.2006 01:41)
  7. goncagül sunar yorumu, söylemekten pek hoşlanmasam da zuhal olcay'ınkinden daha güzel, daha etkileyici olmuş.
    (olahabeoy, 11.10.2006 15:21)
  8. - berkecan beni benimle bırak
    -ama aşkım canın sıkılmazmı?
    (hendryx, 26.11.2006 23:51)
  9. goncagül sunar'dan da zuhal olcay'dan da levent yüksel'den de dinlemekten müthiş zevk aldığım, leziz şarkı.
    (big bang, 19.01.2007 12:16)
  10. (bkz: gölge etme başka ihsan istemem)
    (steinmetz, 19.01.2007 12:50)
  11. geride kalanların şarkısıdır. gidenin arkasından gitme, kal diyememe durumudur.

" seninle ben den çıktığımıza inandım bize ulaştık ama gidersen artık bir daha ben olamam. "

demenin başka bir yoludur.
    (melodis, 03.03.2007 17:14)
  12. nükhet duru'nun da ayrı tatlarda okuduğu, her ne kadar sesi pek gitmese de, birleşen müziği ile levent yüksel'in de harika yorumladığı, inceden inceden dinleyenleri kıymık parçalarına bölen, klasikleşmiş şarkı.

hele hele levent yüksel şarkının sonlarına doğru bir kopar ki, sizi de kopartır; düşüncelerinizden, kendinizden, benliğinizden; kim bilir belki de sevdiklerinizden...

(bkz: levent yüksel)
    (bkz: kadın şarkıları)
    (bkz: nükhet duru)
    (melankolik ayı, 29.07.2007 23:31)
  13. nedense şahsımın nükhet duru ve levent yüksel'den dinlemektense yasemin enis'ten dinlemeyi tercih ettiren parçadır.

şu hayat yolunda merhabaların arkasında bağlanan elvedalarda ister giden siz olun ister bırakılan siz olun öyle ya da böyle bir vakit bir hayalle başbaşa kalırsınız. - seydim, -saydı girdaplarına bulanmış bir vaziyette düşleriniz, düşlerimiz o kişiler ve olgularla bezenir. gün acaba nerde hata yaptım soruları ile mahv-ı perişan olur. zaten zor olan ve güngeçtikçe keleklesen hayat şartlarımızın bedbahtlığını mercekleştirir. sonuç mu ne olur? herhalde günlük güneşlik olmaz. hatta rüyalarınıza pis bir yağmur bile yağar.

işte bu sözler hiç olmazsa bir merhabanın nasılsın mertebesinden atlayarak güvenibilme aşamasına girzgahının bitişinde ister direk ister gözlerle olsun söylenen sözlerdir. olurda bir gün saygının bitmesiyle güvenin yok olmasının kaçınılmaz sonucu olan didişmelerin halefinde ayrııkta bari kuruntularla ömrü hayatımın geri kalanı zehr olmasın, bari hiç olmazsa gördüğüm güzellikleri senle üleştirip zehir olmasın sekerler, bari her tattığım acının faturasını sana cıkarmayayım, kendi eşekliklerimin yükünü ben taşıyım mealine gelmektedir.

yalnızlığını bile kaybeden birey dünyadaki herşeyini çoktan kaybetmiştir. misal olaraktan ortak platformumuz olan bu sözlükte entry ... -pardon alışkanlık- giri yazarken bir çok zübüklüğe maruz kalırız. hızlı bir şekilde başladığımız ve ilham yoğunlaşan beyinlerimiz klavye vasıtası ile ekrana akarken birden kesintiye uğrar. ilhamın bize bahsettiği büyü bozulur ve fırtına gibi girizgah yaptığımız giri ne yazık ki sidik zoruyla biter.

işte insan hayatlarıda böyledir, bir merhaba ve akabinde gelen elveda bizimde büyümüzü daha doğrusu ritmimizi bozar ve akabinde sadece içimizde buz gibi öfke kalır. gerisi ise sadece sessizliktir.

aslında sessizlik değildir bile bazen hiç beklemdiğiniz bir yerde kulağınıza bir tını çalınır ve idare edersiniz. zaten tınısız bir hayatın ne manası var diyerek şu linkide verelim bakalım:

http://www.youtube.com/...
    (ceket yok pantolon verelim, 07.02.2008 11:38)
  14. ömür göksel yorumu da vardır. kral fm diceyi gibi konuştum.

... hemen ardından bir cengiz baba yorumu.
    (olahabeoy, 07.02.2008 11:44 ~ 11:44)
  15. çemberimde gül oya soundtrackte yerini almış parçadır.
    (aburcubur, 23.03.2009 15:35)
  16. manga'nın şehr-i hüzün adlı albümünün 2 nolu parçası
    (pek ünlü oftomolog james gözçıkarır sizi çağarıyor, 26.03.2009 21:17)
  17. gidenin yanında kendini unutan ve kendini hala o kişide bırakan kişilerin şarkısıdır. ayrıldık bitti, al ruhunu ver ruhunu al kalbini ver kalbimi diyemeyen kişilerin çok sık dile getirdiği cümledir.
    beni benimle bırak giderken
    başka bir şey istemem senden...
    (karyatid, 04.04.2009 22:05)
  18. manga' nın yaptığı en iyi şey.
    (sezerciğin eşeğini satın almaya çalışan çocuk, 17.04.2009 23:26)
  19. iç acıtan şarkı...
    resmen deşip geçiyor biyerini insanın, illa ağlatacak, aksi olmadan gitmiyor vücüttan...
    uzak durun derim
    (hı hı evet, 17.04.2009 23:32)
  20. bağıra çağıra söylenesi şarkılar arasına girebilecek kadar iddialı olan, manga tarafından yaratılmış şarkıdır.

al bu dünya al senin olsun
    benim hiç gözüm yok
    hepsi senin olsun
    ama son bir dileğim var senden
    şu gaybana dünyada
    varını yoğunu al
    hepsini al da
    `
    beni benimle bırak`
    beni benimle bu cehennemde
    ruhum senden çok uzak
    yabancıyım senin cennetine

al bu dünya al senin olsun
    ne olur benden artık uzak dur
    bir günahım varsa işlediğim
    o benim borcumdur
    sen varını yoğunu al
    hepsini al da

beni benimle bırak
    beni benimle bu cehennemde
    ruhum senden çok uzak
    yabancıyım senin cennetine
    (mazzo, 18.04.2009 16:22)
  21. oha manga mı lan bu dedirten şarkı. bağımlılık yapan türden.

edit: klipten sonra bıktırdı.
    (alttantire, 22.04.2009 19:41 ~ 08.10.2009 16:42)
  22. bırakılamayan türden şarkı..
    içi acıyo insanın dinlerken yahu
    (171717, 26.04.2009 00:11)
  23. çevredekilerin "ab ı hayat sen mi manga dinliyorsun inanmıyorum" demelerine neden olan,birgün boyunca hiç susturmadan devamlı döndürmek suretiyle beynimin en ücra köşelerine dahi nüfuz edebilmesini sağladığım ve sağlayacağım,içten,ne dediğini,dinlettiğini bilen hatta bir manga albümünü ilk defa baştan sona dinlettirip başka neler varmış merakını uyandırmayı başaran,sözlükte bu saatte,bu kadar uzun cümleyi haketmiş şehr-i hüzün albümü şarkısı.
    (ab ı hayat, 26.04.2009 00:24)
  24. ferman'ın sesine * tekrar tekrar hayran kaldığım manga şarkısı. özellikle '' beni benimle bırak'' nakaratına girdiği andan itibaren kopup gidiyorsunuz. '' ıyy manga mı? ay dinlemem ben onu'' diyenlerin bile dinledikden sonra: '' ya süper tekrar başlatsanaaa! '' diyerek mest oldukları şarkıdır. dinleyin, dinlettirin efenim pişman olmazsınız. *
    (wueseps, 26.04.2009 18:22 ~ 28.04.2009 15:50)
  25. -beni benimle bırak giderken...
    +niye? benim amacım seni süründürmek zaten..
    -allah belanı da versin o zaman.
    +yoo! seninkini verecek allah.
    -ybsg!!
    +sen git. neyse ben giderim. seni de götüreceğim için.
    -beni benimle bırak giderken..
    +niye? benim amac...
    -ybsg!!!!!

not: şarkıyı çok severim... levent yüksel süper söylemiştir.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 26.04.2009 18:26)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil