beni al 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. çok güzel bir pinhani şarkısıdır. bir dinleyen bir de dinlemeyen...

bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan
    yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan
    geriye ne kalırdı yaşananları atsan
    seni bir daha yaşamak isterim aslında

beni al kucağına, elini belime sar
    beni almadığın an üşürüm sabaha kadar
    beni al kucağına, elimi beline sar
    beni almadığın an ölürüm beni al

biraz önce uyurken seni koynuma aldım
    dudağından öperken uykudan uyandım
    sana böyle uzakken seni bir daha sevdim
    yanına gelebilsem bir daha dönmezdim

beni al kucağına, elini belime sar
    beni almadığın an üşürüm sabaha kadar
    beni al kucağına, elimi beline sar
    beni almadığın an ölürüm beni al

beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar
    (neverwinter nights, 12.04.2006 00:12)

2. bana fena halde eternal sunshine of the spotless mindı hatırlatan inanılmaz şarkı.
    (kusmuk, 08.07.2006 01:12)
  3. "banane banane banane beni al beni al onu alma" sezen aksu parçasında geçen, şarkıya pek yakışan istek cümlesi.
    (arinna, 08.07.2006 02:07 ~ 02:08)
  4. defalarca dinlediğim inanılmaz güzel bir şarkı. beni almadığın an üşürüm sabaha kadar sözleriyle beni vurmuştur kendileri
    (hobbitt, 03.08.2006 12:52)
  5. soğuk gecelerde sevdiğinizden uzaktaysanız ve fonda da bu şarkı çalıyorsa işte gerçekten sırtınızdan bir ürperti yayılmaktadır. aynı anda hem gülümseten hem de ağlatan nadir şarkılardan. şimdiden klasik olmaya aday bir şarkı.
    (guenhwyvar, 01.11.2006 01:06)
  6. huzurlu, sade pinhani şarkısı. ninni gibidir. sevgiliyle sarılıp yatarken uyumak üzere olunan anın background müziğidir. gece gece loopa alınca rüyada mutlaka sevgili görülür. boğazda düğüm yapar bu şarkı,, ama öyle mutsuzluk, melankoli falan değil, en saf sevginin doğurduğu bi düğümdür bu. aşktan ağlarım ben bu şarkıyı dinlerken.. bilmiyorum neden ama çok etkiler bu şarkı beni. mutlaka dinlemelidir herkes. ve eminim herkes bişeyler bulur bu şarkıda düğüm yaratıcak.
    melodisi çocukluk günlerinizden tanıdık gelir. inandığın masallar albümünün en güzel şarkısıdır.

(the joy of not being, 23.01.2007 22:21 ~ 25.01.2007 00:16)
  7. ayrıca "seni bir daha yaşamak isterim aslında" kısmını bir arkadaşa** yazarken yanlışlıkla "seni bir daha yalamak isterim aslında" diye yazmam üzerine kahkaha krizlerine girmeme neden olmuş şarkıdır.
    (the joy of not being, 25.01.2007 20:48)
  8. dinlemeye doyulmaması gereken parça..
    (violets, 27.01.2007 21:37)
  9. uzaktaki sevgiliye söylenecek en güzel sözleri içeren şarkı.

(bu başlıkta 3 ayrı giride yazılmış şarkının burası, 4. de benden olsun)

(excalibur, 08.03.2007 13:45)
  10. ninni gibi güzel ve huzur verici,defalarca dinlenesi pinhani şarkısı.

"beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar"
    (mabel, 03.05.2007 00:00)
  11. mayhoş mayhoş söylenen, ezgisi melodisi baya hoş olan pinhani şarkısı..
    (chocolattes, 03.05.2007 00:09)
  12. ılık bi şarkıdır...böyle ipil ipil akar akar insanın kalbine...
    özlem de varsa yürür göze yine, akar akar...
    (pismistavuk, 03.05.2007 00:28)
  13. yaşadığınız o en kutsal duygulara saygı duruşu niteliği kazandıran bir parçadır. yaşananlar teorik olarak silinemeyeceğine göre pratikte insanın kendine işkence etmesinin bir anlamı olmadığı bu melodiler eşliğinde bir kez daha anlaşılır dinleyen kişi tarafından. anlaşılır değil mi???
    (nevres, 03.05.2007 00:34)
  14. dinlerken mutluluk ve hüznü aynı anda hissettirebilen şarkılardan.müziği beynine kazınır bir süre sonra,hayal ettirebildikleriyle birlikte...
    (poisontendre, 03.05.2007 00:47)
  15. pinhani'nin on numara aşk şarkısıdır. aşık değilseniz, dinlerken hissedeceğiniz tek şey eksikliktir.
    (dali, 03.05.2007 01:21 ~ 02.06.2007 18:07)
  16. (bkz: albeni)
    (bkz: readme)
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 03.05.2007 01:24)
  17. pinhani'nin insanın ruhunu dinlendiren,uzak uzak düşüncelere daldıran,yüzünüzce ufak bir gülümseme yaratan ve umutla dolduran şarkısıdır.
    eğer ki aşk acısı çekilirken ve sevdiğiniz sizden uzaktayken dinliyorsanız ağlatma potansiyeli çok yüksektir.
    şöyle ki:
    "geriye ne kalırdı yaşananları atsak
    seni bir daha yaşamak isterim aslında"
    işte bu sözler sevilen kişiden uzak olduğunuzda çok fena acıtır...kim sevdiğini bir daha yaşamak istemez ki...kim o'nu gördüğü,tanıdığı ilk güne dönmek istemez ki..hani belki herşey farklı olurdu.
    bir de şu vardır ki:
    "sana böyle uzakken seni bir daha sevdim,
    yanına gelebilsem bir daha dönmezdim.."
    işte burası tek kişilik sevdaların en yürek yakıcı sözüdür..sana böyle uzakken seni bir daha sevdim...her gün içinizde onun özlemiyle beraber sevgisi de büyüyordur işte...öyle bir şarkıdır bu da alıp alıp uzaklara götürmesi dışında,ufak bir gülümsemenin dışında hıçkırıklara boğduğu da çok görülmüştür...
    (angelic lover, 11.07.2007 19:51)
  18. ne güzel ne içten bir şarkı.

nasıl da yavaş yavaş işliyor insanın içine beni al kucağına, beni almadığın an ölürüm beni al diye...

en sevdiğim kısmı da şurası; sana böyle uzakken seni bir daha sevdim, yanına gelebilsem bir daha dönmezdim.

ne güzel demiş. insan sevdiğinden uzakken gerçekten bunları hissetmiyor mu ?
    (pisi, 10.08.2007 16:08)
  19. (bkz: al beni)
    (ronn, 10.08.2007 16:12)
  20. içinize işleyen şarkı.içinize işler çünkü saf ve sadedir her ayrıntısıyla...bu şarkıyı dinlerken hiç kimseyi düşünmüyorsanız bi zamanlar sevdiginiz insanı unutmuşsunuz demektir...tebrikler...
    (majevermiodane, 24.08.2007 04:49)
  21. müziği bir hayli grup vitaminin "aman fatoş" şarkısınınkine benzeyen çok güzel bir pinhani şarkısı.

"fatoş almış orağını ot biçmeye gidiyormuş
    aman fatoş yandım faattoşş" diye sözleri vardı.
    (dereotundannefretederim, 30.08.2007 17:19)
  22. masal gibi parça...
    (betatron, 02.09.2007 00:20)
  23. parça gibi masal.
    (alkolikikon, 02.09.2007 00:22)
  24. ilk kıtasında azimli bir şekilde 14lü hece ölçüsüyle yazılmış şarkı;* ancak nakarattan sonra bozulmaya başlıyor; ama yine de ya 13'te kalıyor ya da 15'e çıkıyor. ayrıca vals gibi bir ritmi var, insan dinlerken gözlerini kapatıp bir ki üç bir ki üç kelebekler gibi dans edesi geliyor.
    (acayip biri, 02.09.2007 01:13)
  25. (bkz: yanlış anlaşılan şarkı sözleri/@1198422)
    (yiiit, 02.09.2007 01:16 ~ 01:18)
 sayfa  / 2