bir dönem kenan doğulu'nun vokalistliğini yapmış ve yaklaşık üç sene önce kendi albümünü yapmış fakat sonra verdiği aradan sonra yakında yeni bir albüm çıkaracağını ve aynı zamanda seneye evlilik yapacağını açıklayarak hayranlarını üzen genç şarkıcı kişilik
pek güzel, cici bir pop sanatçısıyken gülşen ile aynı gün sahne almasıyla onun ekürisi konumuna düşmüş gibi olmuş(bence) bir şarkıcımız. doğulu kardeşlerin desteğini almaktadır.
konserlerinde meşhur 2-3 şarkısının ardından kenan doğulu, hande yener,sezen aksu şarkıları söyleyip tekrar 2-3 şarkıyla birlikte konseri tamamlayan kişi..
özellikle korkumdan ağladım şarkısını bi söyleyişi vardır ki acı çektiğini düşünmekteyim:
korkumdan ağladım..sabahladım ayh..gelmeyin üstüme aaa!
çok yakında çıkartacağı yeni albümüyle yaza damgasını vuracağına emin olduğum, içi dış bir, güzeller güzeli, şirin, şeker, tatlı arkadaşım.
sesi de kendi gibi güzeldir. yeni albümünde serdar ortaç'la düet yaptığı şarkıya özellikle dikkatinizi çekerim. demişti dersiniz.
dans yarışmasında birinci olmasından mıdır, hande yener'in yeni ekolünü devam ettirme isteğinden midir bilinmez ama an itibariyle beyaz show'da gereğinden fazla dans etmekte olan şarkıcıdır kendisi...
beyaz show'da sanki çok büyük marifetmiş gibi "serdar ortaç ilk defa bir klipte oynadı" diyen şarkıcı. iyi de ebru gündeşin klibinde de oynamadı mı serdar ortaç zamanında? hı sözlük?
tuğba altıntop dahil hemen hemen herkesin canlı performans sergilediği bu haftaki makina'da playback yapmış, itici tavırları ve "polemikcan" duruşuyla birçok insanı kendinden soğutmuş erol köse kişisi.
masum güzelliğini son albümü için bir reklam aracı olarak kullanarak sağlam fanlarını kendinden soğutan ve son makina zirvesindeki tavırlarından dolayı kendiminde iyice soğumuş olduğu şahsiyet.
taktiksel bir durumun söz konusu olduğu camiada taşı gediğine oturtmuş,çok yakında zengin olduktan sonra gerçek kimliğine ve müzik kalitesine kavuşacak,güzel sesli narin kız vokal.