görseller
bendenizbendeniz
bendeniz 
belki ilginizi çeker
  1. · deniz çelik
  2. · o biliyor
  3. · 2007 2008 sezonu turkcell süper lig şampiyonu
  4. · hem sesi hem kendisi güzel olan kadınlar
  5. · neler olacak
  6. · sus ağlama
  7. · kurtulamıyorum
  8. · bazen
  9. · biri var
  10. · bum bum bum
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · galatasaray
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · aylin aslım
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · unutulmaz film sahneleri
  9. · dvd

bendeniz  

sayfa  / 2
  1. kullananalar tarafından ben-deniz olduğu zannedilse de, bende (köle) kökünden türemiş, 'köleniz' anlamına gelen kelime. alçakgönüllülük belirtmek için kullanılır.
    (easy company, 07.05.2005 03:13)
  2. özledim, ağlayayım mı, bir gün istersin, elveda dedin, güvendiğim dağlara kar yağdı, gönül yareler içinde, günahkarım, günahlar, istemez miydim, kapında günlerim gibi eski parçalarını bizzat özlediğim parçalarının yanısıra, satmışım adlı albümünden sonra aşağıdaki gibi düşünce sınırlarımı zorlayan sözlere sahip parça türlerini seslendiren sanatçı kızımızdır.

leli lellili leli lelli..
    hey güzeller güzeli..
    hey come on shake your body..
    hey hey you sexy bunny..
    essah mı yani?!

ne diyorsun güzelim sen böyle, hiç bir b*k anlamadım dersem yeridir. neler oldu sana böyle? her ne kadar da son albümündeki bu baharda adlı parçanı severek dinlesek de, baban ölüm döşeğindeyken sergilediğin tavırlar seni sonsuza dek bir daha çıkmamak üzere gözümüzden düşürmüştür..
    (watcher, 31.03.2006 01:38)
  3. hiç bir müzikal eğitimi olmayan , isviçre doğumlu müzisyen.evet müzikal eğitimi yok ama albümlerindeki şarkıların %99 u kendi besteleri ve sözlerinden oluşur , yani müzisyen olmak için müzik okulu okumak gerekmiyormuş.bir de harun kolçak ile çıkardıkları single vardır ki tadından yenmez.
    (zaknafein, 22.07.2006 13:26)
  4. son albümünde yer alan biri var adlı şarkının klibini bu sabah itibariyle tamamlamış şarkıcı. klipte ceyhun yılmaz ve harun kolçak da yer alıyor. yönetmen ise serdar tural.
    (cherryblossomgirl, 06.02.2007 15:00)
  5. küçükken saçlarının bize model olduğu,kısacık küt kahküllü(ydü) bayan şarkıcı..
    (ellisande, 06.02.2007 15:16)
  6. az önce "biri var" adlı şarkısına çektiği klib ile şok olmama sebep olan çocukluk yıllarımın şarkıcısı.paranın gücünü, kadına sunmuş olduğu güzellik ile kanıtlar nitelikte öyle ki bendeniz olmuş bi afet.
    (hepgülserçe, 25.02.2007 18:16 ~ 18:19)
  7. erkek sesli bayan şarkıcı.
    ilk çıkış zamanında tavırları da biraz, sert, erkeksiydi.
    siyahlar içinde (galiba deri), saçlar da siyah, bilekçi hatun.
    (venom, 26.02.2007 01:23)
  8. gönül yareler içinde adlı şarkısının klbinde bir ağacın önünde şarkı söylerdi,ağacın yaprakları dökülmüş dalları görünürdü,bendeniz de o zamanlar dal gibi fidan gibi bir kızımızdı,en azından birilerinin kızıydı benim ise vurulduğum aman yarabbi o küt saçlar ne yakışmış sana diyerekten küçük yüreğimle tutulduğum ilk ve son ünlü aşkımdı.
    (bir bilen, 03.04.2007 02:09 ~ 02:10)
  9. (bkz: bende)
    (azwepsa, 16.08.2007 14:48)
  10. bir zamanlar, daha doğrusu şahsının kariyeri için söyleycek olursak ilk zamanlar iyi bir şarkıcıydı. sonra bozdu (yeaa). özellikle ümit sayın imzalı gönül yareler içinde şarkısı çok başarılıydı, yorumu klibi de aynen. ama sonra gelen hey güzeller güzeli hey you sexy body gibi şarkıları petek dinçöz kalitesinde şarkılardı.
    yine de ilk şarkıları dinlenebilir, onlarla hislenilebilir de hatta ama şöyle bir fikre sahibim ki hayranı olunabilecek güçte bir sanatçı değil. kimse en sevdiğiniz şarkıcı kim sorusuna bendeniz demez sanırım. eğer diyen biri varsa da hakikaten endişe duyarım, çekinirim kendisinden.
    (tanrim ben nerdeyim, 16.08.2007 14:58)
  11. ve volkan ile birlikte ananı niyolay ve adını ben koydum adlı eserlere imza atmıştır. lisedeyken neler olacak adlı şarkısının klibindeki haline aşık olduğum hatundu. ondan bayrağı pınar aylin almış, hemen ertesi yıl yerini be adam şarkısına çektiği kliple gülşen'e bırakmıştı. mesajı alan minyon hanımlar bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler...
    (damda deli var, 16.08.2007 15:47 ~ 15:49)
  12. "bu kasetteki tüm söz ve müzikler bendeniz'e aittir"
    bendeniz, kurtulamıyorum 1997
    (mabeynihumayun, 27.10.2007 00:03)
  13. 80 lerin sonlarında çocuk olmak ekolünün hatırlayacağı üzere, bu kadının ilk çıkış şarkısı olan ya sen ya hiç aldı başını gitti. ilkokul 3tüm, hatırlıyorum. çok severdim bu şarkıyı ben. artık ordaki sen kimse...
    yıllar geçti, lise bitti, ilkokul arkadaşımla konuştum hala dinliyor musun denizi dedi. o kim bilmiyorum, unutmuşum bile. hayata bak. arkana bakmaya fırsatın olmuyor hiç.

askerliğimin son günü, balıkesir'den denizliye dönüyorum. otobüste arka koltuklardan birindeyim. şoför amca taktı bendeniz kasedini. dikatinizi çekerim mp3 felan değildi, orijinal bendeniz kasedi. nerelerden kalma. nerden bulduysa artık. kurtulamıyorum, güvendiğim karlara dağ yağdı (dikkat ölçüyorum çaktırma) tekrar sorgulattı hayatı. kolumdaki saate baktığımda tek tek işleyen ve asla tükenmeyecek gibi gelen saatler, günler yıllar nasıl geçiverdi. ne zaman bu vahşi koşuşturmanın içine giriverdim ben.
    (one more cup of coffee, 09.11.2007 11:48)
  14. tövbe de isimli çalışması, istisnasız girdiğim her internet cafe'de çalan küt saçlı dilber...
    (dunya zikime eyfel dotume, 25.01.2008 20:42)
  15. ilk albümünde manyak bir sesi olan, güzel şarkıları olan ve ama şimdi gördüğümde "ıyy" dediğim kişi.

(bkz: müjdeler ver)
    (bkz: elveda dedin)
    (bkz: ya sen ya hiç)
    (bkz: ağlayayım mı)
    (şorşak kirpi, 16.07.2008 20:50 ~ 20:51)
  16. küçükken kestirdiğimiz saçların idolüdür kendisi...
    bendeniz saçı kes ağbiy
    (abdüş şuküfe, 17.04.2009 09:33)
  17. deniz ismindeki birinin kendini tanıtırken kuracağı cümle.
    (bkz: kimse yapmamış ben yapayım)
    (sapçık ve başçık, 13.05.2009 13:00)
  18. şuan itibariyle show tv de ferhan şensoyun eşinin yaptığı programda yeni albümünüden bir şarkı okuyan şarkıcı. tek değişmeyen şeyi sesi sanırım. inanılmaz değişmiş. titanic çarpsa bu kadar değişirdi. ama hoş olmuş bence böyle daha güzel olmuş. hayırlı olsun. haa programın adını söylediler. deryalı günlermiş.

editoviç:imla
    (bizberaberiz, 02.06.2009 14:14 ~ 14:15)
  19. evrim geçirmiş şarkıcı kişisidir, çok şükür ki saç rengini ve modelini değiştirip bir hayli zayıflamış, şarkı söylemeseydi tanıyamayacaktım, küçükken kendisinden korkardım şimdi benden güzel olmuş ah zaman sen nelere kadirsin!

edit: şimdi bi daha baktım da sanki bi iki sihirli neşter de değmiş hem o kadar da güzel olmamış yahu*
    (hatshepsut, 02.06.2009 14:21 ~ 14:31)
  20. ne olmuş bu ablaya böyle, nasıl bir değişimdir bu, tanımadım yemin ederim, ne yaptıysa kendine ben de istiyorum aynısından
    (bluemero, 02.06.2009 14:27)
  21. ilk çıktığı dönem deli gibi dinlediğim, bayıldığım müzisyendir kendisi. hatta o kadar severdim ki güzelim upuzun saçlarımı onunki gibi kısacık kestirmiştim.
    (harpoon, 02.06.2009 14:33)
  22. ağlayayım mı, ya sen ya hiç dedi hayatımıza girmiş oldu. simsiyah giyinirdi şapkası vardı o zamanlar kendisi çok modaydı bizler çok severek dinlerdik. daha sonraları kilo aldı yok adı kokain içiyor diye çıktı, hatta volkan diye birini lanse etti derken bir müddet yok oldu lakin son albümü ile bomba gibi patladı mükemmel ötesi onbir şarkı. hem onbir parçanın onbiri de kendisine ait hem de parçaları çok kaliteli. hepsinden geçtim kendisi de zayıflamış çok daha güzel olmuş. ekrana daha çok yakışmış. bir de cumadan pazara isimli şarkısına klip çekmişler klip de güzel ama şahsım adına o biliyor isimli parçası kesinlikle on numara. çok çok beğendim ve winampta ondan fazladır dönüyor. şiddetle tavsiye edilir.
    (butterfly, 03.07.2009 01:36)
  23. üçüncü şahızlar için de kullanılabilen referans kelimesidir. bendeniz ahmet diye kendinizi tanıtabileceğiniz gibi, bendeniz ayşe diye yanınızdakini de tanıtabilirsiniz. en nihyetinde bende, köle demektir. bende islam öncesi farsçada bağlı, sadık anlamına geliyormuş. dolayısıyla "bend" de bağlılık. zaten bant kelimesi de buradan gelmektedir. artık gerisini türetin. bant, bandaj vs.
    (yare, 27.07.2009 08:50)
  24. bir röportajında 'ben ne olacaksam türkiyede de olurum dedim ve geldim' söylemiyle popüler şarkıcılık hayatının başlangıcını tarif eden, sesinin fena olmadığı, ancak kendisi gibi şarkıların birkaç kişiden ibaret sanan müzisyen şarkıcı.
    (kırmızı kara ağaç, 27.07.2009 10:15)
  25. bi zamanlar küçük kızların saç idolü olmuş olan bağyan. şimdi her on kızdan sekizinin sarışın olmak istemesi gibi küçükken de her on kızdan sekizi saçını bendeniz modeli kestirirdi.

(görsel: bendeniz/108822)
    (chericheri, 04.11.2009 16:47)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil