-olmadı sevgilim!!!
+ama senin gibi güzel bir kızı bıdıdı..
-inanmıyormusun bana..
şeklinde lehinize çevrilecek durumdur...
+ benden önce hayatına giren erkek oldu mu?
- ...hayatıma değil
muhtemelen hayat derken vajinayı kasteden kişi sorusu.
"benden önce .... " sorularının en bilineni. bu sorular uzar gider.
- benden önce öpüştün mü ? öpüştüysen diller ne durumdaydı ? ağzı kokuyor muydu ?
- küçüklüğünde bisiklet koltuğundan zevk aldın mı ?
- el ele tutuştun mu ? ilk kim tuttu ?
vs.. vs.. senden önce olmuştur, yaşanmıştır bi şekilde. olabilir böyle şeyler. bunları öğrenince ne değişecek onu merak ediyorum. yani tüm hayatını detaylı bir şekilde anlatmasını istemeyeceksin ya. zaten bunları dinlemek de bok gibi olurdu sanırsam.
'bakiremisin' sorusunun kibarcası.
- benden önce hayatına giren erkek oldu mu nermin?
+ buraya gelmeden önce mi demek istiyorsun?
- ben cevabı aldım nermin...
"olduysa oldu sana ne" ya da "insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş.." cevabını hakeden soru..
- benden önce hayatına giren erkek oldu mu?
+ arabada 5 evde 15.
- totalde 20 yani.
+ seni de dahil edecekmiyim?
- et bakalım.
+ hayır olmadı.
-benden önce hayatına giren erkek oldu mu bahattin abi?
+e oldu tabi yarram. bi arkadaşım sen misin sanki..
-hadi yaa..kim kim?
+selim var mesela. sonra mehmet, nuri..okey arkadaşlarım bunlar..
-başka?
+selahattin ve hüseyin'le de balığa gideriz pazarları..
-daha başka?
+mahmut, cevat, rafet, hilmi..eheh ne haytalık yapardık mahallede..ey gidi..
-başka başka?
+lan yetmiyo mu?
-ben yok muyum? :(
+e benden önce dedin diye saymadım..varsın tabi..
-ellerin çok güzel..
+eyvah!..
-aşık oluyorum eyvah yerimde duramıyorum!
+eeöömm..kaçayım ben dülgercan.
-kaçan kovalanır..
+allaam beni koru..
-allah özene bezene yaratmış!
+bak allah yarattı demem..
-sadece şansımı denedim bahattin abi.. :(
+bana bahattin de..
-y-yoksa? :)))
+şaka lan şaka..siktir geber..ahahaha!
+ oldu tabii sevgilim yani 27 yaşında bi kıza sorulacak soru mu bu şimdi? ordan bakınca asosyal gibi mi duruyorum yoksa?
- kaç kişi girdi hayatına benden önce?
+ niye bu kadar taktın ki necmi? hayatıma gireni mi soruyosun yoksa başka bişeyi mi ben anlamadım yani !
- tamam kızma şükran sormadım varsay..
soru bir erkeğe soruluyorsa ;
muhtemelen
evet senden önce de ibneydim cevabı alınacak sorudur.
doğru cevap alma ihtimalinin çok az olduğu soru. dürüstlük yapıp söyleyenlere kaşar derler, saklayanlarsa, sırça üzerindeki su damlası gibi ışıldar erkeklerin gözünde. bu numarayı birçok arkadaşım yapıyor. birisiyle tanışıyor, telefonda sabaha kadar "bu adam, bana beraberlik teklif etse keşke" diye başımın etini yedikten sonra, adamdan böyle bir yaklaşım geldiğinde, "çok yaralıyım, hayatıma bir insan sokmayı düşünmüyorum, seni de fazla tanımıyorum. nişan bozulduktan sonra (veya boşandıktan sonra) kimse girmedi hayatıma" diyor. tabii bu sözler, defalarca benim üzerimde prova edildikten sonra.
"yapma bunu. karşındaki dünkü çocuk değil. gözden düşüyorsun bu yalanla" desen de anlamaz. telefonda "alo" demesi bile farklıdır bazılarının. "sana "alo" diye boru gibi sesle açar, onun numarasını telefonunda gördüğünde "eeeffeeenndiiimmm" diye artistleşir. ayrıldığı sevgilisini arar "aaa, onu özlediğimi falan söylemem. biz dostuz diyeceğim" diye telefon tuşlarına abanır. bir değil, beş değil, on kere abanır ve bu bahaneyi karşı tarafın yiyeceğini zanneder. yahu, aramışsın. aslanlar gibi söyle "özledim" diye. bu belli zaten.
erkeklerin bazıları "zor kadın" diyerek yutar bu numarayı. akıllılar, baştan tekmeyi basar. kendilerini sevenlerin ve dürüst davrananların değerini bilmemiş, ah almış kim varsa, böyleleri onların başına inşallah. kadın erkek gözetmeksizin söylenmiş bir dilektir bu.
bu soruya cevap olarak "ya senin?" denmesi durumu yarıcı olabilir.
zamanında bir erkek manken ile şarkıcı aşkı yaşanmıştı. erkek ayrılık sonrası "eline erkek eli değmemiş kadın arıyorum ama bu camiada yok" demişti. magazinciler bunu kadına iletince o da "ben de eline erkek eli değmemiş erkek arıyorum ama bu camiada yok" demek suretiyle erkeği göt etmişti.
+ senin hayatıma girdiğini söyleyen oldu mu?
paranoyak erkek sorularından biridir.
(odalık, 06.08.2009 14:33 ~ 14:35)
bu soruyu soran erkeğe "
benden önce kaç kişiyle yattın" diye sormak lazım.
hayatın anlamını vajinada arayan erkek sorusudur.
eh, adamın hayatı amcıktan ibaret olduğuna göre, esasında soru, "hayatına (amına) benden önce giren erkek oldu mu?" şeklindedir. o ye beybi.
yok senden önce kızlarla ilgileniyordum denilesidir. nolmuş yani olduysa. hiç sorun etmeyecekmiş gibi sorarlar. oldu demek de yeterli nolmaz. eee napardınız onla, ne kadar çıktınız gibi gibi sorular gelir. saçmalığa bak. sana ne çok mu önemli yani senden sonra olacak mı onla ilgilensene biraz. şu güzel anları bozmayı ne kadar da seviyor insanlar.
doğulu ya da batılı erkek farkı gözetmeksizin sorulması gereken sorudur. ne amına koyim batılı olunca "kaç kişiyle sikiştiğinin" anlamı olmuyor mu? canlar kıl, tüy, entel, dantel olacağım diye erkekliğinizden eksiltmeyin. gidin dobra dobra "
kaç kişiye verdin" diye açık açık sorun.
hadi şimdi karpuzunuzun çekirdeklerini ayıklayarak entry girin.
afiyet şeker olsun.
+ oldu bir kaç kişi...
- fazla kurcaladı mı?
+ neee!!!
- cevap ver ulan...!
her erkeğin sormak istediği ama bazılarının soramadığı ve derinlere ittiği sorudur. yanıt otomatik olarak ilişki sonrası alınınca ve cevap olumluysa daha da içi içini yemeğe başlar. ne yapalım doğamız bu.