hayattaki bütün yalanların yanında tek gerçeğim desem yeridir onun için...bazen sıkıntılı günler yaşansada yanında olup destek vericeğim çok özel bir insan...
bazen insan duygularını,düşüncelerini kelimelere sığdıramaz...ben de bitaneme birşeyler yazmak isterken hep tıkanıp kalıyorum.sen arkadaşımsın ya hata yapmaktan bile korkmuyorum!nasılsa sen hep yanımdasın,bana doğruyu gösterirsin.yüreğim hep yanında!.
herşeye rahmen hayata yenilmeyen yazar..açık sözlü ne zaman ne yapmasını çok iyi bilen biridir o..hayatta ki tüm güzellikleri hak etmiştir ve bigün tüm hayalleri gerçekleşecektir..*
sevecen, hoşsohbet, gitmese de görmese de memleketi olan mıntıkanın karakteristik özelliklerini taşıyan*, zevksahibi, şuh(!) kahkahalar ile muzip gülümseyişlerin ortamda eksik olmamasını sağlayan, insanın gördükçe göresi konuştukça konuşası gelen çeşmeolog arı. gönlünden geçenlerin en kısa zamanda gerçek olmasını diliyoruz. herşeyden önce, bilgisayarı üzerinde egemen haklara sahip tek kişi haline gelmesi birinci arzumuzdur. dgs macerasını hayırlısıyla sona erdirip, gönlüne gelen yerde olmasını da isteriz şüphesiz. ancak ilk arzumuzun gerçek olması durumunda ikincisinin gerçek olma ihtimali bir miktar azalmaktadır ancak o işini bilir, o yapar. kendisine gaz verme olayımızı burada cümle aleme ilan ettikten sonra gönül rahatlığıyla girimize son verebiliriz.
*çeşmeolog = çeşme uzmanı. (bkz: ben yaptım oldu)
*
her mutsuz kalbin bir anahtarı vardır ve insan kimi zaman elinde tüm kilitleri açan bir maymuncuk tutuyor olmak ister, insanların mutsuz olduğundan hoşlanmaz.