|
|
- yüzde yüz yalan olma olasılığının yüksek rağmen kendimizi savunmak için sürekli kullanılan bir laftır. salakça diziler, televizyon programlar vs'lerin cirit attığı televizyon kanallarından herhangi birinde saçma sapan bir programda ilginç bir olay geçmiştir. bunu muhabbeti bir yerde açılır ve;
-geçen kanal 69daki* zevcem olurmusun'u izlediniz mi. fadime şakire'ye nasıl da çaktı iki tane be. helâl olsun kıza valla, saçını başını yoldu
-evet, ben de gördüm ya, çok komikti.
yırtık dondan kulak misafiri bir arkadaş çıkar:
-lan yoksa sen de mi seyrediyorsun" *
-yok be abi ben n'apayım öyle saçma programları, annem seyrediyordu o ara gördüm, kaç kez de söyledim kadına "değiştir şu kanalı seyretme şunları adam gibi bişeyler aç..."
-hee (yedik sanki)(venom, 30.05.2005 05:32 ~ 05:33)
- kız arkadaşım seyrediyodu'dan daha ii bi bahane...
- ''ben olayın sosyolojik boyutu hakkında tespitler yapmak için seyrediyorum'' da denebilir
- aileden ayrı yaşayan kişilerde, birkaç günlüğüne bir araya gelindiğinde gerçekleşen bir durumu anlatır sözdür. anne rahat ettirilsin evde diye yedi sekiz günde, tüm pazar magazin programları ve haftaiçi dizileri izlenir, izlenmese de dinlenir.
bunun sonucu olarak insan kısacık bir süreçte zaten pek de değişken olmayan yurdum magazinini kapıverir. doğru sözdür.
- (bkz: gelinim olur musun)
(bkz: size anne diyebilir miyim)
(bkz: sabah sabah seda sayan)
(bkz: kadının sesi)
|