|
|
- bazen öyle bi an gelir ki, üç beş santim yanınızda yatan kadına dair yapabilecek bişeyler ararsınız, aslında bi yerlerinizde dolmuş taşmış aşk kitlesini dindirme adına kendiniz için bi iyilik düşünmektir bu, acaba ne acaba ne diye sorar durursunuz, vücudu, gözleri, ona ait her şey yanı başınızda olmasına rağmen sanki bişeyler eksiktir, sarmak, kucaklamak, öpüşmek, hiç beceremediğiniz sevgi dolu sevgi sözcüklerini mırıldanmaya çalışmak kesmez sizi, zaten tüm bunlara vakıf olduğunuzdan düşüncede kalırlar eyleme dökülmeden, size çok daha masum, özgün, ona daha önce kimseyi anımsatmayacak, sadece ikinizin "şeyini" arar ve onu aniden burnudan öpersiniz. önce üzerine çıkıp burnunuzu burnuzu sürter, bi süre oynaşır, sonra küçük küçük yoklarsınız. çocuksu bi sevimlilik yayılır etrafa.
kukunun bacağın memenin ve vücuttaki daha bir çok noktanın başkaları tarafından keşfedildiği gerçeğini bilerek, yaşayarak, hissederek, "daha önce beni hiç kimse burnumdan öpmemişti, burundan öpelmeyi düşündüğümde aklıma sen geleceksin" şeklinde bi kadına dedirtmek için kullanılan yöntemin, yalnız kaldığında uygulayan tarafından belli belirsiz iç ses vasıtasıyla söze dökülmesi.
ısırmayı çok severim. küçüklüğümden beri. salt cinsel açıdan düşünmem bunu. hatta ısırma fiilini gerçekleştirdiğimde aklıma bile gelmez seks. sadece bi eti dişlemek fazlasıyla hoşuma gider. durmam, çoğunlukla kontrolümü kaybederim. aslanların zebraları parçalaması gibi bi canlının dişleriyle diğer bi canlıyı ısırması, yemesi, fazlasıyla tahrik eder beni. çocukken büyük ninem lahanaları kıymayla doldururken o çiğ etin rengi, kokusu, öylesine hoşuma giderdi ki, onun "kurt yapar oğlum yeme" bağrışlarına rağmen her boşlukta o güzelliği avuçlayarak indirirdim.
bi gün bi sevişme sonrasında bi kadını tuhaf fantezi ayağına ellerinden koltuk ayağına bağlayıp ağzına da yastık kılıfı geçirdim. öğlen saatiydi. ben de kurt gibi dört ayak üzerine geçip evde dolanmaya başladım. saatlerce sürdü bu manyaklık. gece yarısına dek. hiç konuşmadım. kurtlar konuşmazdı. onun ne yaptığını ise hatırlamıyorum. av olarak görüyordum sadece. gelip gidip bi ısırık alıyor, sonra yere kurt-köpek şeklinde ellerim ve ayaklarım açık yüzükoyun uzanıyor, etrafı kollama bahanesiyle sağa sola bakıyordum. epey bi ısırdım. boyun, baldır ve kalçaya ağırlık vermek üzere yaptım bu işi, yumuşak etleri kurtlar önce yer dimi, ben de öyle seviyorum zaten, çok zevkli, ısırmak güzel bi hareket.
- (bkz: ara sıra bazı bazı)
- (bkz: sevgilinin burnunda sümük görmek)
(camel, 07.07.2007 14:55)
- (bkz: kayser sozer le sıcak saatler)
- (bkz: her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır)
- (bkz: burnuna pıt yapmak)
(bkz: uyurken pırt yapmak)
- (bkz: başka yerde söyleme sana gülerler)
|