|
|
- selami şahin bestesi, sezen aksu yorumu insanın iliklerine işler, melankoli seviyesi zirvelere tırmanır.
sen beni unutmuş gibisin,
ben hala deliyim, hala sevdalı.
yaktığın ateşi söndüremedim
sen hala çılgınsın, hala belalı
çekmeye razıyım kaprislerini
istersen zincire vur ellerimi
ne olur birtanem anla halimi
ben hala deliyim, hala sevdalı
çekmeye razıyım kaprislerini
istersen zincire vur ellerimi
ne olur birtanem, anla halimi
ben hala deliyim, hala sevdali
sen benden sen vazgeçmiş gibisin
ben hala tutkunum, hala yaralı
yaktığın ateşi söndüremedim
sen hala çılgınsın, hala belalı
bu sevda bir anda bitebilir mi
gercekler yalana dönebilir mi
ne olur birtanem, anla halimi
ben hala deliyim, hala sevdalı
ben hala deliyim, hala sevdalı...
- insana aylar sonra tüm pişmanlıklarını hatırlatacak kadar güçlü bir şarkı...yaralı bünyeler dinlemesin, valla dinlemesin...
- (bkz: seven yıpranır)
- her dizesi ayrı vurgun.. aşkta gurur olmadığını en asil şekliyle anlatan şarkıdır..
- psikopata bağlayan, hedefe kitleyen şarkı. zordur, allah kolaylık versin
- selami şahin'in rodrigoculuk oynadığı,oynattığı bir parçası.
- selami şahin'in müzik yaşamının doruğu olan şarkıdır.
başka şarkısını bilir misin? diye sorsalar. ''bir dakika'' deyip uzunca düşünmem gerekir (özür dileyerek, muhakkak ki başka iyi şarkıları da vardır amma ben hatırlayamıyorum affola)
aha bir de ''özledim'' var len nasıl unuttum bilmiyorum. neyse heralde gitti de gitti yüzündendir.
edit: kısa süreli de olsa geçirdiğim hafıza kaybı yüzünden alışmak sevmekten daha zor geliyor, gitme sana muhtacım, seninle başım dertte gibi selami şahin'in enfes şarkılarını hatırlayamadım. bu yüzden bu girinin böğrüne böğrüne vurabilirsiniz. ayrıca hatırlatmaları için estarabim'e teşekkürler.(solt, 30.04.2008 00:13 ~ 00:25)
- sezen'den başkası "çekmeye razıyım kaprislerini" dese, bu kadar dokunmaz heralde.
- koşulsuz teslimiyet... tam da sezen'in yüreğine yakışırdı bu, gel de nasıl gelirsen gel diyebilen bir kadının dilinden dökülürse...
lakin o şu an "böyle sevemem, severim desem yalan..." demekle meşgul.
olsun...
o yine arada bir haykırsın; "çekmeye razıyım kaprislerini..." diye.
- pişman olduğun zaman'la arka arkaya dinlenildiğinde ortaya çıkan melankolinin tadına doyulmayan şarkı.
|