ben sana aşık oldum   

adana çık aradan

1. yağmurun altında ıslanırken, sevdiğim insanın gözlerinin içine bakıp da söyleyebilmek istediğim basit ama anlamlı cümlecik.

(bkz: nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları)
    (devil, 12.04.2007 22:06)
  2. ben sana aşık oldum bir tanem
    ben seni öyle sevdim bir tanem...
    (bkz: murat göğebakan)
    (madalyonun güzel yüzü, 12.04.2007 22:08)
  3. galiba ben sana aşık oldum
    b. olmadım
    c. sadece hoşlandım
    d. öyle sandım
    e. hiçbiri

(bkz: özlem tekin)
    (bkz: şık)
    (yiiit, 12.04.2007 22:10)
  4. (bkz: biz size aşık olduk)
    (sycrone one, 12.04.2007 22:12)
  5. hayıt bükünde gün batarken ve kumsalda serinlemeye başlayan kumlarda uzanırken yanyana, şuan tanımadığım ama ileride bir gün beraberinde getireceği bütün güzel hisleriyle geleceğine inandığım o insana söylemek istediğim sözcükler bütünü.

tam da burada işte: http://static.flickr.com/...
    (sekizinci cüce, 14.12.2007 21:22 ~ 21:28)
  6. nefret edenden değil sevenden korkulması gerektiğini bilen biri olarak beni korkudan titretecek olan sözdür.
    (ipo, 03.02.2008 14:03)
  7. amelienin su olup aktığı sahneyi aklıma getiren cümledir. sevdiğiniz insan tarafından söylendiği anki duygunun tarifi nasıl yapılır bilemiyorum. erimek desem değil, uçmak desem değil. kalbin içerden patlayıp içindeki kovalar dolusu sevgi sıvısının saniyenin on binde biri kadar az bir zamandaki beyine ve akabinde bütün vücuda yayılması gibi bir olay gerçekleşiyor. ben en son bıraktığımda öyleydi en azından.
    duymak güzel şey, yaşamak güzel şey, sevmek güzel şey..ama sevdiğin biri tarafından sevilmek en güzeli.
    (vjeshtitza, 13.10.2008 22:39)