|
|
- güzel, çirkin, ucube yada şöyle tasvir edeyim nefes alan hemen herkesin ağızlarına pelesenk olmuş, kendini beğenmeme cümlesidir.
- hepsi birer banu güven güzelliğinde olan kızlarımızın ve yine hepsi birer mehmet günsür olan oğlan çocuklarımızın "aa olur mu çok güzel çıkmışsın" lafını duymak için ağızlarından ezbere çıkmaya başlamıştır bu ukala cümle
- (bkz: resim çizilir fotoğraf çekilir)
- baştan sona anlam bozukluğu gösteren yuh dedirttirecek hatta üniversitede çok dalga konusu olan hem cinslerimden utandıran anlamsız,salaklık göstergesi cümle.
- "hayır canım gerçek bu, alışmalısın" diye yanıtlanır.
(comex, 12.07.2007 02:19)
- "resim değil fotoğraf!" diye bir gerçek olsa da, ağız alışkanlığından kaynaklı "resim" diyen ve "fotojenik" olmayan son derece normal bir insanın söylediği normal bir yakınma sözüdür. ne ukala ne de cahil olmayabilir.
- ben fotojenik değilim demektir.
- ben orta halliyim resimlerde de gerçek hayatta görülmeyen bütün çirkinliklerim ortaya çıkıyor,tilt oluyorum demektir.
- çünkü çirkinim şeklinde bitirildiğinde daha anlamlı olan sözdür.
- "allahın yapmadığını fotoğraf makinesi nasıl yapsın" şeklinde cevaba maruz kalabilecek bir cümle.
- (bkz: ben güzel çıkıyorum da noluyo)
- fotojenik olmayan insan cümlesidir. ancak karşı taraf sinir edilmek suretiyle şöyle bir diyalog gerçekleştirilebilir.
- yaa şu halime baksana resimlerde çok çirkin çıkıyorum
+ ee napalım ne koyuyorsan o çıkıyor*(leblebi, 15.07.2008 23:05 ~ 23:05)
- (bkz: resim)
(bkz: fotoğraf)
- yan profilden çok kötü çıkarım abi sen beni ön profilden çeksene??
burnum eşşek kadar diye utanıyorum çok çirkin gözüküyorum fotoğraflarda önden pek belli olmuyor demektir anlamı
- fotoğraf çekim sonrası herkes nasıl çıktım acaba diye karede kendine bakıyor olduğundan pek kullanılmaması gereken cümle.
- fotojenik olmayan insanların sığındığı sözcük.
(senoş, 16.07.2008 00:01)
|