belki ilginizi çeker
· hayatını kolaylaştır (reklam)
gündem
· büz
· hime
· dağlara taşlara
· gol şov
· ses işçisi

ben niye bağlanamıyorum   

adana çık aradan

1. genellikle kısa süreli ilişkiler yumağı içerisinde etrafında sevdikleri bol olan fakat kesinlikle duygusal anlamda bir şey hissedemeyen kişilerin kendilerine sordukları soru. kızlar ve erkekler açısından incelenecek olursa;

yakışıklı bir erkek, diğer tüm erkeklerinki gibi ilkel içgüdülerinde spermlerini olabildiğince farklı kişiye yaymak ve nesillerini çoğaltmak isteği içinde bulundukları için bu soruyu sormaları akıllarına bile gelmeden karşı cinse bağlanamazlar. ben niye bağlanamıyorum şeklinde soru soran er kişi için artık hayat ellerinin içinden kayıp gitmiş, yaş kemale ermiş fakat hala kendisini etkileyecek insan karşısına çıkmamıştır.

güzel bir kız, mutlaka daha iyisini bulabilirim şeklinde kendi açılarından fazla karmaşık olmayan fakat erkeklerin anlamaları mümkün olmayan bir düşünce ile hareket ettiklerinden dolayı bu soruyu sormaları akıllarına bile gelmeden karşı cinse bağlanamazlar. ben niye bağlanamıyorum şeklinde soru soran dişi kişi için bir yorum yapamayacağım çünü ben de bir erkeğim.

öte yandan bu giriyi yazmak için internetten iki kere düşmem ve onlarca yazarı online gördükten sonra benim de ağzımdan çıkan cümle olmuştur kendileri.
    (hansvoralberg, 01.04.2006 15:59)
  2. (bkz: bağlantı zaman aşımına uğradı)
    (camel, 01.04.2006 16:03)