ben meslek olarak oyunculuğu seçtim   

adana çık aradan

1. (bkz: mehmet günsur)

- ben meslek olarak oyunculuğu seçtim...
    + yavreeem, daha iyi bir iş seçseydin ya, dohtur falan olsaydın daha eyi olurdu.
    (sycrone one, 18.08.2007 14:56 ~ 14:59)
  2. bu cümleyi sanki herkes tutup o seçtiği şeyi seçebilirmiş; ne varmış ki seçmekte, bu bir seçim meselesinden başka birşey değilmiş gibi söylemiyor mu..ah
    aslında tabi ki seçim meselesi; felsefi açıdan baksak, herkes seçtiğini yaşıyor. seçmeden seçilemiyor. fakat, seçmek o kadar da kolay değil böyle şeyleri. oh ne ala, beyimiz paraşütle atlayıp, perküsyon çalıyormuş. kulağa oldukça elit gelen, alternatifin popüler seçenekleri bunlar. tabi ki bunları da seçmiş. ne var ki? siz de seçin. ayrıca saçları efemine bir güzellikte. hah!
    (bkz: kıskançlık krizlerini gizlerken batan kadınlar)
    (creme brulee, 18.08.2007 15:33 ~ 15:37)
  3. ben meslek olarak jennifer lopez'in nipple'larını dikleştirmeyi seçtim. işim, son derece hassas ve pürüzsüz parmaklar gerektiyor. bunun için de norveçli balıkçıların kullandığı neutrogena kremini tercih ediyorum.
    (refresh, 18.08.2007 15:45)
  4. - ben meslek olarak oyunculuğu seçtim
    +gel abi gel bi berbere gidelim seninle, orda konuşuruz
    - mümkün değil daha paraşütle atlayacağım hem sonra perküsy..
    +saçları sallamadan konuşursan yalnız...rica edicem..evet
    (ocean spray, 06.09.2007 20:29)
  5. eski versiyonlarında
    - bende sizin gibi sıradan insanım diye başlayan başarısız bir reklam örneği.
    karşısındakine kendinin insan olduğunu tanıtma gerekliliği duyan bir kişilik örneği.
    (sinsemilla, 06.09.2007 20:32)
  6. (bkz: bana ne)
    saç reklamı mı biyografi mi belli değil.
    (estravanza, 06.09.2007 20:34)