|
|
- elma ile armudu karıştıran zihniyetin eziklik paravanı arkası canhıraş çığlığı. zira
(bkz: ajdar anık)
- doğrusu; ben deli değilim makine mühendisiyim deli değilim beeenn !!!
- pop idolümüz ajdar'ın popstar jürisine karşı galeyana gelip;seyirciyi yaran yarmalayan,talihsiz haykırışı.
- (bkz: mektep cehaleti alır merkeplik baki kalır)
(mavio, 13.07.2005 21:18)
- memleketin her köşesine okul açmak gerekliliğini yanlış anlamış, her şehrinde istenmeyen tüy kıvamında üniversite açılan bir ülkede duyulunca pek şaşırılması gereken bir serzeniş.
(bkz: talihsiz açıklama)(bınar, 13.07.2005 22:02)
- bunlar makine mühendisiyse biz neyiz dedirten insanların söylemidir
- bu cümlenin sarf edildiği zamanlarda makine mühendislerinin büyük ihtimalle diplomalarını yırtıp atma istekleriyle dolup taşmalarına sebep olmuş söz dizisi.
- aptallarda çalışarak birçok başarı edinebilirler.. tam hatırlayamadığım fakat sonuç olarak şunu söyleyebileceğim araştırmalara göre "çalışkan, derslerinde başarılı bir öğrenciye zeki demek yanlışlıktan öte bir saçmalıktır.. yani düzenli çalışmanın bir kaç saçma testle ölçülüp 'iyi ya da kötü' şeklinde derecelendirilmesinin zeka ile hiçbir ilgisi yok"
- sadece, makine mühendislerinin aptal olamayacağı kanaatindeki bir malın zikredebileceği manasızlıkta olan ve aynı zamanda içerisinde söyleyenin aptallığından dolayı bir adet anlatım bozukluğu barındıran cümle.
- makine mühendislerini bir anda mesleklerinden soğutan hiperstar cümlesi.
- -aptal
-bana aptal diyemezsin makina mühendisiyim ben.
-dana
-vejeteryanım ben geri zekalı
-odun
-tema üyesiyim salak şey
-ipne
-ben şahin k nın oğluyum ha. akıllı ol akıllı
...
..
.
uzar gider bu
- doğrudur,aptal değildir.çünkü yurdum mühendislik fakültelerinden mezun olmak için kuvvetli bir hafızaya sahip olmak tek gerekli ve yeter koşuldur.efendim yorum yeteneği,değerlendirme,geliştirme,gözlemleme,yaratıcılık filan bunlar boş işler zaten.
sonra biz bilmem kaç ton buğday sattık,karşılığında bir kutu çip aldık geyiğinin yüzyıllar boyu modifiye edilerek tekerrur etmesine şaşmamak lazımdır.
adam aptal değildir, makine mühendisidir neticede.(sophia, 28.04.2008 20:56 ~ 20:56)
- nedense şimdi avrupa yakası jeneriğinin sonuna doğru burhan altıntop'un söylediği cümleyi anımsatan söz.
(archi, 28.04.2008 21:03)
- (bkz: bi siktir git çay koy)
|