|
|
- mümkünse orda da yaşamaya devam et diyesim gelen, ne hikmetse kendi kendine bi de imparator lakabını takan şarkıcımızın sarfettiği cümle.
- aslında orda sonsuza dek oryantal metresleriyle kalması gereken adamın zırvalamalarından biri.
- (bkz: ibrahim tatlıses)
(skuba, 06.12.2005 16:16)
- ibrahim tatlıses mağarada doğmuş bir yabanidir mesela. bi aralar bas bas bağırıyodu magazin programları, "ünlü türkücü ibo mağarada doğdu! şok açıklamaları sadece pazar pazar paparazzi'ye yaptı!" diye.
(maddog, 06.12.2005 16:35 ~ 16:36)
- (bkz: iyi bok yedin)
- ibo'nun ben meğğrada doğdum şeklinde telaffuz ettiği, çoğu türkücü bozuntusunun (türkülerin ebelerini siktikleri için bozuntu diyorum) biz ezik büyüdük, çok fakirdik,** babam biz daha küçükken öldü, annem bizi bırakıp kaçtı, babam hapise girdi şeklinde de örnekleri bulunan saçma sapan reklam cümlelerinden bir örnek.
(venom, 31.12.2005 14:56 ~ 14:57)
- (bkz: kaptan mağara adamı)
(bkz: unga-bunga)
- son dönemlerde çalışanlarına ettiği küfürler ve ölüm tehditleriyle kendini belli eden şarkıcı.
- ama hala mağaradaymışım gibi davranıyorum diye devam eden cümlecik.
- (bkz: ayı)
- aslında burada peygamber gibi adamım mesajı verilmektedir. ama zannımca, ibo hasan mezarcı muamelesi görmekten korktuğu için beni ceylanlar emzirdi diye cümlenin devamını getirememiştir.
- (bkz: biz orospu çocuğuyduk)
|