belki ilginizi çeker
  1. · ben laik değilim devlet laik
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · çeviri
  9. · attırmak

ben laik bir insanım  

1. vatandaş--> kardeşim işinizi doğru yapsanıza vatandaşa çile çektiriyosunuz. burda saatlerdir bekliyoruz, hala bıdı bıdı yapıyosunuz orda ya!!
    memur--> bekle kardeşim yapıcaz işte, ölmezsin ya.
    vatandaş--> allah topunuzun belasını versin sizin.
    memur--> hoop! laik ol lan kırarım ağzını burnunu! devlet dairesi burası, noluyo allah falan?
    vatandaş--> kalbim sıkışıyor...
    (billie jean, 09.02.2008 00:02)
  2. insanlar laik olamaz ne sacma bi cümledir bu böyle tek başına devlet sanki laiklik devletin din üzerin insaların duygularını sümürmelerini engellemek içindir yani siyaset yaparken dini kulanmamak dine siyaseti karıstırmamaktır sen nasıl laik olcan.
    (gvz, 09.02.2008 00:03)
  3. (bkz: afferin)
    (minik kurbaga, 09.02.2008 00:04)
  4. çok yanlış cümle. bunu söyleyen insan "ben iç işlerimde din ve devlet işlerini ayırıyorum" demek istiyor zaten. ne saçma ama di mi? geçen gün de annem "ev soğuk oldu, sobayı yak" dedi, ev soğumaz evin içindeki hava soğur, hem de soba yanmaz, sobanın içindeki yakacak yanar dedim. çok zekiyim ben.
    (thedewil, 09.02.2008 00:21)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil