|
|
- bazı şarkılar vardır iz bırakır dinlenildiğinde, bu onlardan işte..
- bol içkiyle geçirilen bir gecenin ardından söylenebilecek bir söz.
- sen kimsin'in başka bir söyleyişidir. gerisinde benim burda işim ne soruları gibi aklını bıraktığın yerden toplamaya yetecek soruları sorup, cevabını senin vereceklerindir.
- (bkz: siz kimi aramıştınız)
- çocukluğumu hatırlatan hoş bir şarkı.. sözlerini unutmamışım hayret..
- (bkz: forumda değilim ircde değilim sözlükteyim)
- "sessizlik kanımdan daha ağır" sözlerine hasta olduğum muhteşem mavi sakal şarkısı. zaten kan kokusu albümleri aşılamamış bir albümdür kanımca.
- bir mavi sakal harikasıdır. defalarca dinlemesi kaçınılmaz olan şarkılardan bir tanesi.
ben kimleyim
ben nerdeyim
sessizlik kanımdan daha ağır
ben kimleyim
ben nerdeyim
yaşlarım yaşlarımdan daha ağır
ben kimleyim
ben nerdeyim
sessizlik kanımdan daha ağır
ben bekledim
ben sevildim
yaşlarım yaşlarımdan daha ağır
bir ağırlık çöktü anlarıma
bu ağırlık her şey uzak bana
bir ağırlık çöktü hayatıma
bu ağırlık her şeyden zor bana
ben neyleyim
ben çok sevdim
sensizlik senleyken daha ağır
- zamanında bir eko tv vardı. her gün akşam saatlerinde aynı klipler aynı sırayla bir liste halinde verilirdi. işte ben kimleyim saat 17.30 civarlarında sahne alırdı. okuldan gelindiğinde ev ahalisine selam verilmeden yetişilmeye çalışılan şeydi evdeki. kulaklar için bir masaj için aleti, parmakların açılması için bir emir, gülümsemek için bir neden, düşünmek için bir bahane. 80li yılların başlarında doğup da eskilere dönenlerin listesinde de ilk sıralarda. omuzlara çöken ağırlığında da ötesinde, sessizliğin de çevresinde ben kimleyim nostaljik bir şarkı olarak mp3 dosyalarının en nadide parçalarından biri olarak yer almakta.
|