galatasaray taraftarının ''tostumuzu yedik bekliyoruz''pankartına,''tostlar iptal 55 bin sosisli kadıköy'de sizi bekliyor''pankartıyla cevap veren,tomas'ın kendi kalesine attığı ve galatasaray'ın 1-0 yenildiği maçın ertesinde:
''fenerden gitse de,
bizi unutamaz
nasıl koydu ama
cimboma tomas
cimboma tomas ooooo''
tezahüratının ve benzer nice tezahüratın yaratıcısı taraftardır
(bkz: rıza efendi 2 ekmek 1 süt)
edit notu: en sevilmeyen eserlerimde yer etmiş bir eser olmasının nedeni konusunda jeton geç düştü; anladım ki bir çok yazar ben bu olayı tavsip ediyorum havasında yazdığımı düşünmüş ancak ben bir beşiktaş taraftarı olarak bu olayı nasıl tavsip edebilirim ki? bunu buraya yazmamdaki maksat fenerbahçe taraftarının ancak bu kadar yaratıcı olabildiğini göstermekti.
bütün sezon boyunca kendisine fenerbahçe taraftarları tarafından küfredilmeyen galatasaray başkanı özhan canaydın'ın,aziz yıldırım'ın kendisine yapılan küfürlere tepki vermesi sonucu ''bana niye küfretmiyolar''diyerek aziz yıldırım'ın küfürü hakettiğini ima etmesi sonrasında 22 mayıs galatasaray-fenerbahçe derbisinde:
''küfür istiyordun,
haydi gözünaydın
... çocuğu
özhan canaydın''
tezahüratını yapan taraftardır.
2003-2004 sezonunda şükrü saracoğlu stadyumunda oynan beşiktaş-fenerbahçe maçında ''haddinizi bilin,asla büyük olamazsınız!''pankartını açan taraftar grubudur.
beşiktaşın 80li yıllarda söylediği besteye hem de forza dergisine kapak olan "inanın çocuklar, çocuklar inanın..." tezahüratına yeni beste diyecek kadar yaratıcı taraftar topluluğu.
pana ile eşleşmesinden sonra "senin yüzünden yunan da olduk" gibi yaratıcı bir pankart açan rakibine "fransız da olursun yunan da senin sorunun tohumunda" diyerek ayarı vemiş taraftar kitlesidir.
böyle olsun istemezdik yazısının altına özkan sümer, fatih terim, serdar bilgili, sinan engin ve mircea lucescu'nun fotograflarını kondurmuş vefalı topluluktur.