|
|
- ...seri çalımlarla ceza sahasına giriyor.vuruyorrrr...golll!!!!roberto baggioooo!!!!
bu enstantanenin ardından gelen şangırt sesiyle beraber evde kızılca kıyamet kopardı.o an kendimi dışarı atmam sadece anlık bir kurtuluştu.akşam olduğunda,hava karardığında,bütün şirinler köyüne döndüğünde babam eve gelecek ve alacağını tahsil edecekti.her defasında "eye of the tiger" müziği eşliğinde ringe çıkıp,iki osmanlı tokadının ardından havlu atıp belgin doruk'u hatırlatan bir ağlama performansının ardından odama doğru koşuyordum.hani ajanları işkence odasına alırlar ama onlar ısrarla konuşmaz ya, benimkisi de onun gibi bir şeydi.sonunda ne olursa olsun her gün baggio o golü atıyordu.
büyüdükçe yediğim dayakların şiddeti ve frekansı değişti.artık top oynadığım için şiddete maruz kalmıyordum.hatta benimle beraber antrenmanlara gelen babam eliyle beni gösterip "işte şu 10 numaralı da benim oğlum" diyordu."benim üzerimden prim yapıyor lavuk" diye düşündüğüm zamanlar olmadı değil.özellikle "bu saate kadar neredeydin lan hayvanoğlu hayvan !" girizgahlı gecelerin ardından ...onu seviyorum
yaş erkeklik seviyesine vardığında,hormonlarım beni "femmemagnétique" bir maddeye dönüştürdüğünde önceliklerimin değişmesi beklendi.aslında onu ilk gördüğümde roberto baggio'nun kaçırdığı penaltıyı bile unuttum.acımı dindirip beni tekrar hayata döndürdü.o zamanlar dünya'nın iki kişilik olabileceğini yeni öğreniyordum.juventus posterimin yerini o zamanlar yeni çıkan spice girls'ün posterinin aldığı güne kadar her şey mükemmeldi ya da öyle olması için biz kendimizi zorluyorduk.bu yaptığını görmezden geldim.bunu yapabilecek kadar değişmiştim...arkadaşlarla halı saha maçım varken nasıl tanışma yıldönümümüzü kutlayabilirdik ki?ikinci kavgamız...uzun süre benimle konuşmadı .tam her şey yeniden pembeleşiyordu ki 10 numaralı formamı çöpe attığını öğrendim...severek ayrıldık.
şimdi yalnızım.arada bir onu hatırlıyorum."şimdi ne yapıyordur,kiminledir?" diye düşünüyorum.sonra hayat devam ediyor,ben unutuyorum.unutmak tanrının bir lütfu.insanların hayatta kalmasını sağlıyor...
topumu alıyorum.seri çalımlarla ceza sahasına giriyorum.vuruyorumm....goll!!!baggio attı,10 numara!
|