bir itülü olarak benim de bazı zamanlar içerisinde bulunduğum hâletiruhiye..
bir egeli olarak benim bol bol yaşadığım ruh hali.
(bkz:
çok yalnızım be sözlük)
sözlüğe 2 gün önce katılan ben'in durumu.
tezelden bir tanışma zirvesine ihtiyaç duyulduğunun göstergesi yeni yazar yakınması hatta feryadı.
sevgili sözlük,
bugün yine çok yalnızım.burda herkes birbirini tanıyormuş,aralarına giremiyorum bir türlü.çok dışlandım,inan ne yapacağımı bilemiyorum..
(bkz:
bir günlük olarak sözlük)
6.nesil yazarların ortak cümlesi.e madem ortak bi cümlemiz var biz neden tanışmıyoruz yahu? diyende çıkmadı sanırım hala.
itülü olmadığım için kendim dışında kimseyi tanımamanın normal olduğunu düşündüğüm durum...
aylardır
için bulunduğum durum
ulan tam duygularımı tarif etmişler millet birbiri hakkında ne yorumlar yapıo yok öle aman cok esprili ya da şöle falan diye bende mal mal bakıyorum etrafa, okuyorum yazdıklarını
yanlış bir sanıdır. şahsen ben herkesi tanıyormuş gibi yapıyorum.
hemen oturdukları yerden doğrulup, bu başlıktaki yakınan yazar arkadaşların birbirlerine mesaj atmaları sonucu bir nebze de olsa önlenebilecek hadise. herşeyi başkasından beklememeli insan, bazen ilk adımı atmayı bilmeli.
bir hafata oldu bir tek tanıyanım yok tanıdığım yok durumu
(bkz:
ben)
(salerno, 28.06.2009 00:22 ~ 00:22)
eğer böyle bir derdi olan varsa bana mesaj atsın halledicem dediğim yakarıştır... ciddiyim...
'ben değil sözlük kaybeder' dedirten durum.
insanı dışarda hissettiren durum.
böyle iyi diyebilmek
"herkes birbirini olmasa da birini tanıyor arkadaşım"diyerek yakındığım,devletin sahip çıkması gereken yazarların isyanını tetikleyen durum.
ben sözcüğünün tek kişilik bir kavram olmadığını anlatan durum.
ben de.. ben de.. ben de... ne çokuz.