belki ilginizi çeker
  1. · suçsuz
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · galatasaray
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · author
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · alternatif bar isimleri
  9. · beklenen istanbul depremi

ben hakimim masum bey*  

1. düşündüren bir sözdür. korkudan ne yapacağını bilmeyen insan lafıdır. yanlış ezber de olabilir. hakim bu lafa alınmamış, hoş karşılamıştır. kimsenin suçu günahı yoktur. hakim de masumdur, öteki de.
    (negatif, 15.08.2007 06:57)
  2. hakim: cinayeti işlediğin açık. tanıkların ifadeleri ile olay yerindeki kanıtlar da birbirini tutuyor. bu durumda...
    sanık: ben masumum hakim bey!
    hakim: ben hakimim masum bey. herkes masum, herkes hakim memlekette, yemezler!
    (nophiem, 21.08.2007 22:36)
  3. hoşgelmiş beşinci nesil yazarımız imiş.
    (aglaures, 09.03.2008 00:08)
  4. adındaki sade ve üst seviye espriyi girilerinde de göreceğimden şüphe doğurmayan yazar.
    (ageylan, 09.03.2008 00:15)
  5. bir hakimin masum adındaki birine kendini tanıştırırken söyleyebileceği sözdür.
    (mutitoyo, 09.03.2008 01:30)
  6. kafası karışmış suçlu cümlesidir. ödü bokuna karıştığı için ne diyeceğini bilemez. "ben hakimim masum bey" demesini hakim dalga geçmek olarak anlar, müebbet hapis verir bu garibana. onun da işine gelir tabi. dışarıda kriz var. ekmek elden su gölden. karıyla da kavgalı zaten. çocukların da masrafı çok. e napsın dışarıda, belki biraz daha geçerse cezanın kaldırılma ihtimali de düşer diyerek hakimin anasına avradına da sataşır. hahahha geçen biz senin hanımlaydık der. kızına göz diker. hapse atarlar bunu. hakim sinirli tabi boş durur mu ? o da bu garibanın çocuklarına, karısına sarar. böyle karmaşık ilişkileri eleştiriyoruz. hakimsen hakimliğini bil. ne o öyle milletin karısına kızına sarkıyorsun ? hayvan herif ! kabız yaa. sinir etti. siktirsin gitsin hepsi.
    (twiggy ramirez, 14.05.2009 17:01)
  7. (bkz: gaz basa)
    (sikko, 14.05.2009 17:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil