|
|
- 2004 nba draftı nda 3. sırada chicago bulls tarafından seçilen,uconn* mezunu 83 doğumlu guard.1.91m boyunda olmasına rağmen skorer yönü çok ön planda olduğu için shooting guard oynayan,yedekten gelip takımına inanılmaz katkı yapan oyuncu.bu sezon aynı anda yılın çaylağı ve en iyi 6. adam seçilme olasılığı çok yüksek olmakla birlikte 2 ödül aynı anda bir oyuncuya verilmek istenmeyeceğinden biriyle yetinecek şahıs.çaylaklar arasında maç başına sayıda(15.3s*) lider olan,23 dk da 35 sayı atma(30 mart 2005 chatlotte maçı) potansiyeli bulunan patlayıcı yetenek.iversona benzetilebilir bu yönleriyle fakat ilk beşe yerleşip daha fazla süre almazsa onun seviyesine çıkması imkansızdır.ayrıca takımının son dönemdeki müthiş çıkışında en büyük katkı bu oyuncuya aittir.
- (bkz: ben de thorgrim)*
- bu sene gençlerin elinde yükselen chicagonun en büyük bombasıdır. emeka okafor veya dwight howarddan beklenen patlamayı yapıp en gözde çaylak olmuş ve chicagonun son zamanlarında ki yükselen formunun tetikleyicisi olmuştur. önümüzde ki senelerde all star maçlarını bol bol şenlendirecek büyük bir yetenektir kendileri*
- (bkz: ben gordon flash gordon)
(bkz: flash gordon)
- en son "bulls formasıyla son maçımı oynadım" açıklamasıyla chicago bulls'tan gideceğini açıklayan oyuncu. menajeri bir şekilde iyi bir anlaşma ayarlamamış olsa yemezdi herhelde bunları söylemek.
|