|
|
- kavuşamadığımız güzel hatun kişiye söylenemeyecek sıfat.yada bir durum daha vardır.o da eğerki güzel olan hatun kişiye güzel dersen hain planlarını anlayabilir.en iyisi dememektir.
- kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi, porcshe görünce söylenen söz
- "aç kalırız o zaman" diye düşündüren durum.
- güzelliğin sahip olundukça güzel olduğunu belirten cümle.
(bkz: kendini kandırmak)
- (bkz: benim olacaksın)
- kolaylıkla aksi ispatlanabilecek iddia. şöyle ki, misal liz hurley benim değil ancak bu onun güzel olduğunu ve de benim onun için güzeldir dememe engel bir hede değildir.
(bkz: örnekler çoğaltılabilir)
- (bkz: kapitalizm)
(lethromar, 08.02.2006 03:24 ~ 18.12.2007 00:57)
- insan güzeli sevmez, sevdiği güzel görünür.
"benim olmadıkça"dan kasıt, muhtemelen, "benim sevdiğim" anlamındadır diye düşündüğüm anlamlı söz....
- (bkz: bencil zihniyet)
- benim olmayan herşey çirkindir, umrumda dahi olmaz gibi bir mana cıkıyor. faydası olmayan kilise papaz'ının düştüğü durum benzeri bir cümle.
- ayartamadığın hatuna zaten motormuş demek gibi birşey. kendinizi avutursunuz..
- karacaoğlan'ın bir semaisinde geçen ve türklerin estetik ve güzellik anlayışını en iyi özetleyen cümle.
(bkz: güzel)(aytok, 31.03.2007 13:16)
- güzel güzeldir. tabii ki sahip olunca anlamı değişir fakat sahip olunamayan güzel de güzeldir..
(bkz: fordmustang)
(bkz: ken smith bsr 5 mw)
(bkz: dodge charger)
(bkz: nicole kidman)
mesela ben bu güzellere güzel demem de ne derim.
- (bkz: aman de)
(bkz: güzelin de çok şeyindeydi)(draco, 16.04.2007 14:49)
- (bkz: güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa)
(azwepsa, 16.04.2007 14:55 ~ 14:56)
- (bkz: ben seksiye seksi demem seksi benimle sevişmedikçe)
- her şeyin en güzeli benim olsunculuktur. böyle insanlardan hazzetmem. eşşeğin siki de bir tabiat mucizesi, al senin olsun. göt.
not: karacaoğlan başımızın tacıdır, bu muhabbetten ona pay çıkmaz.(berkcel, 28.08.2008 16:48 ~ 16:48)
|