ben duygusal bir insanım   

adana çık aradan

1. (bkz: ben de odunum)
    (subuo, 21.12.2005 21:42)
  2. y:nasıl bir kızsın kendinden bahsedermisin?nelerden hoşlanırsın?
    x:ben duygusal bi insanım beni incittiğin zaman kırılır kapris yaparım.ayrıca bana gül alman lazım orkidede olabilir.doğum günümü,annemin doğum gününü,babamın doğum gününü,benim dünyaya gelme sebebim olan onların evlilik yıldönümlerini,kardeşimin doğum gününü,tanııştığımız ilk gün benim üzerimde olan kıyafeti,regl dönemlerimi,en sevdiğim yemeği,kaç kere hapşırdığımı hatırlamanı isterim.ayrıca regl dönemi öncesi bütün sinir buhranlarıma çıt çıkarmadan katlanmanı isterim.sabah kalktığımda senden gelen mesajı okumak beni çok mutlu eder.hele bu mesajı gece üç gibi atmışsan aşkım beni düşünüyor diye mutlu olabilirim.en favori rengim pembe.en favori çizimim kalptir.akşamları peluş ayıma sarılarak uyurum.
    y:anlıyorum...

ben duygusal bir insanım bunu söyleyen şahsiyetin cinsiyeti bayansa bilin ki kaprislidir,bu dünyadan değildir,kendini prenses gibi hisseder,en ufak bi olayda ciyaklamaya hazırdır.eline iğne batınca ağlar (ama her ay mecburen yaşadığı adet sancısını gıkı çıkmadan çeker nasıl oluyorsa).ben duygusal bir insanım diyen insandan uzak durulması şiddetle tarafımdan tavsiye edilir.yok ben mazoşistim kendime acı çektirmeye bayılıyorum diyorsanız ben bişey diyemem...

y:nasıl birisin kendinden bahsedermisin?
    ben:duygusal biriyim ben (ehehehehe)
    (miraystrawberry, 21.12.2005 21:56)
  3. bu cümleyi sarfedenlerin birçoğu bencil insanlardır. sadece kendi duygularının olduğuna inanırlar. ben duygusalım o halde bana böyle böyle davranmalısın mantığıyla insanlara bakarlar. çünkü diğerleri duygusuzdur ya. yani onların gözünde diğerlerinin duyguları diye birşey yoktur. dünya kendi etraflarında dönmektedir. duygusal olduklarını iddia ederek, garip garip haklara sahip olduklarını düşünürler. bunu da sanki bir meziyetmiş gibi görüp, göğüslerini gere gere söylerler. duygusal oldukları kadar duyarlı olup, diğerlerinin duygularına da biraz değer vermeyi öğrenmeleri dileğimdir.
    (yazar gibi, 07.07.2007 16:07 ~ 17:30)