|
|
- (bkz: o benim imparatorum değil)
- fatih terim'in de kurtlar vadisi izlediğinin kanıtı bence.
yakında 'hakanı takımdan kesmem, hakanı kes diyenin kafasını keserim' diyebilir.
korkuyoruz ailecek.
- güzel yumurtlanmış bir söz öbeği.
keşke atatürk söyleseydi bu lafı da "nası komuş lafı" diye yıllarca gururla üstüne konuşsaydık. ama düşünün bir milletin kaderini iyi yönde bu kadar değiştiren bir adam bile böyle laflar söylememiştir.
bu lafları ancak fatih terim gibi adamlar söyleyebilir. geldiği,bulunduğu yeri hazmedememiş, zamanında kendisine verilen değerin altında ezilmiş, sonuç olarak bir grup insanın saygısından başka bi bok kazanamamış insanlar söyler böyle lafları.
- alıcı değil verici olan insanın cümlesi.
(adsız, 11.09.2007 14:08)
- fatih terim'in söylediği ve sonuna kadar doğru olduğuna inandığım cümledir.
misal, daha 3 gün önce maltaya harika dersler vermiştir, adamları deliler gibi sevindirmiştir.
- (bkz: aferin)
- (bkz: fatih terim futbol öğretiyor)
(talen, 11.09.2007 15:31)
- (bkz: itülüden matematik fizik dersi verilir)
- (bkz: sörf yemem gol tabii ki yerim)
- (bkz: ben seçilmem seçerim)
- (bkz: ben racon kesmem kafa keserim)
- fatih terim'in, kendisini gerçekten imparator sandığını gösteren demecidir.
- (bkz: otomasyon)
- (bkz: osurmam sıçarım)
- böyle demeç mi olur... bu sözleriyle efsaneliği terk edip kestaneliğe gidiyor. eskiden az konuşur çok iş yapardı. şimdi tam tersi... kendisi felsefi cümlelere takıntılıdır. öğrenmenin yaşı olmaz diye bir şey duymamış mı? bir kere de şu rezalet sonuçlardan ders çıkarmayı bilse...
- eleştiriye ve kendini geliştirmeye kapalı olmanın başka bir ifadesidir.
- kurtlar vadisi milli takımlar episode 8 repliği olarak hafızalara kazınacak laftır.
- (bkz: benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım)
- yuh denilesi cümle parçası. hayat zaten bir nevi alınan derslerden ibarettir.ders almayan biri yaşadığını zannediyorsa halt eder netekim.
- profosör müsün be kardeşim?, neyin dersini verecen?, ders dediğin 2,5,6 pas mı? her neyse diye sormayı çok istediğim karizma yaratmak için söylenmiş bir cümledir.
macar galibiyetinden sonra tüm futbolcular kişi başı 500 bin dolar aldı. iyi ders vermişsin. ama kimse kimseye ders veremez. bu da sana ders olsun.
|