|
|
- sitem kaçışı
- (bkz: şerefsizim şimdi aklımdan geçtin)
(bkz: kalbimiz birmiş)
- genelde inandırıcılığı desteklemesi amacıyla valla ile söylenir.
- valla ben de şimdi seni arayacaktım
- külliyen yalan olma durumu..
(geyik, 02.05.2005 18:10)
- kalbin kalbe karşı olma durumu, gelgelelim karşı tarafı zor inandırırsınız nitekim elinizde delil yoktur.
- cep telefonuzun telefon listesinde arkadaşınızın ismini aramaktasınızdır. derken telefon bir "dıt" eder. fakat siz tuşa çoktan basmışsınızdır. bir "alo" sesi gelir.
-tuygun?
+...
-hehehe telefon elinde mi bekliyordun? hehehe
+ben da tam seni arıyordum.
-kalp kalbe karşıdır.
- (bkz: yedik onu biz)
- bazen gerçekten doğru olan sözdür. çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı aklınızdan geçirirken dur onu bir arayayaım dersiniz telefon çalar. arayan arkadaşınızdır. ama gerçekten olabildiği için böyle bir durum çoğu zaman bir yalan olarak da kullanılır, aylardır aramadığınız insan sizi aradığında söylenen ilk sözlerden biridir. ayrıca (bkz: aklımdasın bir türlü aramaya fırsatım olmadı.)
- insanlık tarihinin en büyük ve en saçma yalanıdır. zaten kimse de inanmaz.
- söyleyenin ses tonundan yalan mı, değil mi olduğu anlaşılan zırvalık:
x1 - (heyecanlı, neşeli) 'a', ben de şimdi seni arayacaktım... 'a' dan da anlaşılacağı üzere kolpadır.
y1 - ne oldu? niye ki?
x1 - hiiiç! içimden geldiydi.
x2 - (sakin) ben de şimdi seni arayacaktım
y2 - hayrola aşkım, çok mu özledin beni?
x2 - hayır! ilişkimiz bitti.
- her kime söylenirse söylensin yalan olması kuvvetle ihtimal olan söylem.öyle ki cidden az önce arayanı gerçekten aramak üzere bile olsanız kimsecikler buna inanmaz.kazara ağzınızdan kaçarda söylerseniz ''ulan kesin inanmadı''diye düşünürsünüz çaktırmadan.
- (bkz: ben de tam şimdi bu başlığı açacaktım)
(bkz: yersen)
- denk geldiği anlar da oluyordur fakat gelende kolpadan söylenen bir sözdür.konsantre samimiyet,gereksiz bir ''ah cicim'' durumudur.ayrıca 3-5 aramayan vefadan nasibini almamış denyotor arkadaşların repliğidir.yapıyorlar engel olamıyoruz..
|