ben de çizgi film seyrediyorum   

adana çık aradan

1. (bkz: hepimiz yahudiyiz)
    (bkz: hepimiz ermeniyiz)
    (bkz: hepimiz abazanız)
    (bkz: hepimiz acayipiz)
    (bkz: hepimiz barış akarsuyuz)
    (bkz: hepimiz emin çölaşanız)

hepçil değil kişisel olmak yolunda farklı bir yaklaşımda bulunduğum tepki cümlesidir.

koyunun biri yanındaki koyuna sıkıldım bu koyunlarla otlamaktan ben diğer taraftaki otlağa gidicem demiş, diğer koyun ben de sıkıldım beraber gidelim...

koyun olmadan hepçil değil; kişisel bu kadar mı dar oldu dedirten hepimiz .... her ne haltsa....
    (dirk pitt, 19.10.2007 00:14)
  2. (bkz: benide alsanıza aranıza)
    (hacktor, 19.10.2007 00:35)
  3. 80'lerin sonunda ve 90'ların başında çocuk olan bünyenin 2000'li yıllarda dahi vazgeçemediği çizgi film tutkusunu, karizmayı çizdirmemek için gizlediği sıralarda karşısındaki insandan çizgi filmlerle ilgili bir terim veya bir anı duymasıyla ya da karşısındaki insanda çocukluk günlerinden kalma bir materyal görmesiyle (poketop*, ninja kaplumbağalı anahtarlık, ay savaşçılı not defteri vs.) kısa bir an arkadaşına bakmasının akabinde, bünyelerin çamlıca tepelerinde koşturan şapşal aşıklar misali; "sen de mi?" "evet ben de!" nidalarına eşlik eden cümle. *

seni seçtim pikaçu!
    (usako, 19.10.2007 01:02 ~ 31.10.2008 02:46)
  4. " ohh be!! söyledim de rahatladım" demeye sebep olan, insanın üstünden adeta büyük bir yükü kaldıran cümle.
    (fihimafih, 19.10.2007 01:42)
  5. (bkz: sözlükte başlık altı grup oluşturmak)
    (gone with the sin, 19.10.2007 02:12)