(okang, 17.01.2005 03:52)
tayyibin başka bir komik lafı için (bkz:
değişmedim geliştim)
kim kullanırsa kullansın genelde hep yalandır..
(lethe, 17.01.2005 18:18)
(benign, 17.01.2005 18:47 ~ 18:47)
tayyip erdoğan sloganı
biten ilişkisinde çok hata yapmış kişinin,yeniden başlamak amaçlı söylediği yalandır.aslında ne değişen vardır ne de değişmeye çalışan.
yok öyle birşey.
(pearl, 21.03.2006 00:23)
genellikle kimse olmadığında söylenen , belki üzerinde çalışılınan ama asla başarılı olunamayan eylem...
salak kız - olmuyor işte böyle yapamıoruz.
salak oğlan - olsun tekrar deneyelim ben çok değiştiim hem bir daha yaparsam iki olsun.
salak kız - gerçekteeeeğğğğeeeeaaaaannn mıııı???
salak oğlan - evet bak artık bakmıorum kimseye senden başka çok seviyorum seni gerçekten değiştim yaaaaaaaööö!!!!
ve bir daha olur iki olur:
salak kız - oldu işte gene olduu (göz yaşları)
salak oğlan - ya ama gene değiştim
salak kız - ???
salak oğlan - ya tamam bana şans verirsen değişebilirim ama lütfen söz veriyorum bir daha ki sefere değişmiş olcam.
manasız olay.kendin gibi olmadıktan sonra yaşamanın anlamı ne?başkalarının istediği gibi olup mutsuz olmaktansa,kendim gibi yaşar mutlu olurum..
ikinci bir şans isteyen insanların kullandıkları değişmeyen tek lafıdır.
-ben değiştim!
+ben de yedim..!
(idiot, 29.05.2009 23:46)
yalandır kardeşim yalan... eğer gerçekten değişilmiş olsa; bu hareket, eda ve tavırlarla belli olur; bir de kelamla, sözle desteklenmeye çalışılmazdı.
bahsi geçen değişim iyi yönlü ise amaçsız bir kelime öbeğidir...
çünkü asla kimseyi değiştiğinize inandıramazsınız...
insanlar birini nasıl tanıdılarsa nasıl bildilerse o şekilde kalır zihinlerde ve değiştiği hiç bir zamanlar görülmez...
farz-ı misal sevgilisiyle yeterince ilgilenmeyen bir adamsınızdır...
bu sebepten ötürü kavga edersiniz ve karşı tarafın haklı olduğuna kanaat getirir ve ilgili insan olmaya başlarsınız...
ama asla yetmez...
bir kere ilgisiz olmuşsunuzdur...
dünyayı yaksanız bile "ama ay orda duruyo" diye suçlanabilirsiniz...
özetle: değişim falan boş işler bunlar