|
|
- "sana kral kont diyolar. demesinler. istemiyorum. başka bi şey bulsunlar sana. ıhhh güzel değil. ben seni çok seviyorum. ablam sayesinde okudum ben seni ilk. ve seni çok sevdim. 8 yaşındayım ben kaysercim. ablam sana abi dememi istiyo ama ben demiycem. ona yazdıyorum şu an. okumayı biliyorum ama. o yazdıktan sonra bakıcam doğru mu yazmış diye. ben bi daha yazcam sonra. benim yazımı bilgisayardan yazıcak ablam. sana kendim yazmak istiyorum çünkü. ben seni çok seviyorum. ablamdan daha çok seviyorum hatta. çirkin çirkin tokaları var onun. ayakları da büyük. bana dün annem kırmızı bi ayakkabı aldı. çok güzel. onu giycem seni ilk gördüğümde.
kaysercim ben büyüyünce sana vermek istiyorum. her istediğini yapmak. seni mutlu etmek. sevgili olmak yani. ufaklardan hoşlandığını biliyorum ablam öyle yazma ayıp dedi. ama sen hoşlanırsın diye ben öyle yazdım. ablam büyük zaten. sen sevmezsin. 5-6 sene sonra gezeriz bişeyler yaparız senle. öpüşürüz de belki. ama ben bilmiyorum. öğrenirim ama di mi? annem izin verdiğinde de evleniriz olur mu? ben senden başka kimseyle evlenmem. beni sevsene yanağımdan filan. sınıfımdaki çocukların hiç birini sevmiyorum. hepsi gizli eşcinsel. salak. evcilik oynarken bile kocalık görevlerini yapamıyorlar. sıkıştırmadılar bile beni. kaysercim ben sana gene yazıcam. kuzenim geldi de onla oynamam lazım. o da 8 yaşında ve kız. ama ben daha güzelim. seni çok öpüyorum bebişim. lütfen sana kral ve kont demesinler. başka bi şey olsun. benim için yap nolur nolur nolur. çocuk sesiyle konuştum tam senin sevdiğin gibi. bye bye şövalyem seni seviyorum"
bu maili okur okunmaz tıkandım. göz yaşlarım burun kanatlarımda dondu kaldı. akmadı. bütün yüzüm ıslandı. vücudum da. terledim. kardeşim dedim içimden. kardeşim gibi titredim. canım benim ya ne güzel de şeyler yazmış. inanın hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım. söylenecek çok fazla bir şey yok aslında. ama bi cümle var ki,"ben büyüyünce sana vermek istiyorum," ömrüm boyunca unutamam işte onu. ne kadar masum ve samimi. minicik elleri yüreği bedeni her şeyiyle neler söylüyor aman yarabbi!!! beni bekle küçük. beni bekle. sen rabbimin bana verdiği en büyük armağansın. sakın beni sevmekten vazgeçme.
not: çocuk aklı tabi. kendince ne dediğini bilmeden söylemiş. reşit olmadan hiç bi kıza yaklaşılmaz. sapıkça bi davranıştır bu.
- -ben büyüyünce sana vermek istiyorum.
-ne vereceksin bana.
-üçün birini
- (bkz: hayırlısı)
- antitezleri üretilmesi muhtemel durumdur.
(bkz: sana vereceğime çalıya çırpıya sürterim)
- (bkz: eline ağzına daracık boğazına)
- büyüyünce vermek istenmesini merak ettiğim durum. çok zor bir şey değil sonuçta. aklını başına aldığın her yaşta yapılabilir. bu yaşıma geldim, belki yüzlerce defa yapmışımdır.
bakkala gidiyorum, sanayı alıyorum, anneme veya kim istemişse o'na veriyorum.
- (bkz: her şey olacağına varır)
- (bkz: kayser sozer in büyüyünce herkese vermesi)
(bkz: ortalık orospusu)
- (bkz: şizofreniye giriş)
- (bkz: neden küçük kızlar orospudur)
- (bkz: beni al kucağına)
|