merhaba! itü sözlük, içeriği dünyanın değişik noktalarında bulunan yazarlarca oluşturulan bir interaktif sözlüktür. daha fazla bilgi alabilir, üye olarak içeriğin genişlemesine katkıda bulunabilirsiniz.
  1. 1

ben affleck

  1. bu başlıkta
  2. bakın dur
  3. sırala
  4. #kültür sanat
  5. #kişiler
  1. gigli'deki muhteşem performansıyla en kötü erkek oyuncu seçilen j.lo'dan ayrılınca da kendini kumara veren hollywood kaçkını.
  2. pearl harbor'da kıçına iğne vurulcak diye korkudan yapmadığı çirkeflik bırakmayıp, güzelim kate beckinsale'e (hemşire) yazcam diye hertürlü şebekliğe girişen yavşak bir aktörümüz..

    b.a : merhaba ben affleck siz kimsiniz?
    zeus : seni bir çarparım aklın başına gelir affleck, akıllı ol!..
  3. amerikalı bir aktör işte filmleri ve oynadığı karakterler:
    filmografisi

    2004 surviving christmas
    2004 jersey girl
    oynadığı karakater: ollie trinke
    2003 paycheck
    oynadığı karakater: jennings
    2003 the battle of shaker heights
    idari yapımcı
    2003 gigli
    oynadığı karakater: larry gigli
    2003 daredevil
    oynadığı karakater: matt murdock/daredevil
    2003 the curse of the bambino
    oynadığı karakater: narrator
    2002 the sum of all fears
    oynadığı karakater: jack ryan
    2002 changing lanes
    oynadığı karakater: gavin banek
    2002 stolen summer
    idari yapımcı
    2002 push, nevada [tv serisi]
    idari yapımcı senarist
    2002 the third wheel
    oynadığı karakater: michael
    idari yapımcı
    2001 jay and silent bob strike back
    oynadığı karakater: holden mcneil/kendisi, kendisi, holden mcneil
    2001 pearl harbor
    oynadığı karakater: rafe mccawley
    2001 project greenlight [tv series]
    filmin yapımcısı
    2000 boiler room
    oynadığı karakater: jim young
    2000 saturday night live: ben affleck
    misafir oyuncu
    2000 bounce
    oynadığı karakater: buddy amaral
    2000 reindeer games
    oynadığı karakater: rudy duncan
    2000 joseph: king of dreams
    oynadığı karakater: joseph
    1999 dogma
    oynadığı karakater: bartleby
    1999 forces of nature
    oynadığı karakater: ben
    1999 daddy and them
    oynadığı karakater: lawrence bowen
    1999 200 cigarettes
    oynadığı karakater: bartender
    1998 shakespeare in love
    oynadığı karakater: ned alleyn
    1998 armageddon
    oynadığı karakater: a.j. frost
    1998 phantoms
    oynadığı karakater: sherriff bryce hammond
    1997 good will hunting
    oynadığı karakater: chuckie
    1997 chasing amy
    oynadığı karakater: holden mcneil
    1997 going all the way
    oynadığı karakater: gunner casselman
    1996 glory daze
    oynadığı karakater: jack
    1995 mallrats
    oynadığı karakater: shannon
    1995 hoogste tijd
    oynadığı karakater: jack
    1993 dazed and confused
    oynadığı karakater: o'bannion
    1992 school ties
    oynadığı karakater: chesty smith
    1992 buffy the vampire slayer
    oynadığı karakter: basketbol oyuncusu
    1991 daddy
    1987 hands of a stranger
    oynadığıkarakter: billy hearn
  1. 1